Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Rák (VI. 22 -VII. 22.)

  Jó hírünk van: 2020 rengeteg lehetőséget, pozitív élményt tartogat számodra! Végre learathatod eddigi munkád gyümölcsét: sok sikerre, előrelépésre van esélyed ebben az évben. Szerencsére a csillagok is nagy segítségedre lesznek most ebben. Ne fogd vissza magad, hagyd szárnyalni a fantáziád és kreativitásod! A tavaszi időszak azonban érzelmileg nehezebben, stresszesebben telhet. Ha úgy érzed borul a bili, nyugodtan tarts szünetet – vegyél ki pár nap szabadságot, töltődj fel, kapcsolódj ki barátaiddal, szeretteiddel!

  Munka / karrier
  Nagy sikerek érhetnek a munka vagy a tanulás terén: most minden befektetés meghozhatja gyümölcsét! Éppen ezért érdemes még nagyobb energiát tenni a kitűzött céljaid elérésébe. Ne hagyd, hogy az időnként előtörő kishitűség elvegye a motivációdat, gondolj mindig arra, hogy az égitestek segítenek most neked, így nagyobb eséllyel teljesülhetnek álmaid! Március és május között azonban egy kis döccenés jöhet, azt tapasztalhatod, hogy fogyni kezd az energiád. Lehetőleg ne erre az időszakra időzítsd a munkahelyváltást, maradj inkább a helyeden, míg elhaladnak a sötét felhők!

  Pénzügyek
  Az év eleje inkább átlagos lesz számodra az anyagiak terén. Januárban érdemes visszafognod kicsit a költségeidet, lehetőleg ne most vágj bele nagyobb beruházásokba, és az utazást se erre az időszakra időzítsd. Szeptembertől azonban ismét melléd szegődik a szerencse, akár nem várt pénzforrásra, bevételre is szert tehetsz – lehet ez örökség, egy új munka vagy akár nyeremény is! Az év második felében jóval stabilabbá válhat jövedelmi helyzeted, végre lesz miből költeni a rég vágyott dolgokra: akár egy új autóra, számítógépre vagy utazásra.

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Vegyesen alakulhat 2020 a szerelem terén... Ha szingli vagy, sok izgalmas kalandban lehet részed, lehetséges, hogy egyszerre több emberrel fogsz megismerkedni. Vigyázz azért, hogy ne tarts több vasat a tűzben, és ügyelj arra, hogy ne bánts meg másokat. Szórakozni, ismerkedni, randizgatni persze szabad. Arra is van esélyed, hogy időközben valakivel komolyra fordul a dolog...
  Ha párkapcsolatban élsz, ez egy jó időszak arra, hogy szorosabbá tegyétek kapcsolatotokat, és meglépjétek azokat a lépcsőfokokat, amiket eddig halogattatok. Érzelmileg közelebb kerülhettek egymáshoz, a csillagok most segítenek abban, hogy megértőbbé, türelmesebbé válj pártodhoz.
   
  Egészség
  Az év elején szerencsére könnyebben fogod venni a kihívásokat, a testi-lelki egyensúly megtartása sem okoz majd sok nehézséget. Az év második felében, különösen októbertől, viszont sokkal jobban oda kell majd figyelnek egészségedre. Ősztől próbálj meg többet pihenni, kikapcsolódni, de azért fontos, hogy a sportot se hagyd abba, sőt, ha eddig elhanyagoltad, kapcsolj rá – erősíteni fogja az immunrendszered és a kedved is jobb lesz tőle!
   
  Kedvező hónapok: március, szeptember, december
  Kedvezőtlen hónapok: január, április, október
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés