Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Skorpió (X.23-XI.21.)

  Szerencsés év vár rád mind a munka, mind a magánélet terén. Jól indul a január, ideális időszak arra, hogy valami újba fogj. 2020-ban sokkal több energiád lesz, belülről is erősödni fogsz. Ez jó lehetőség arra, hogy szembenézz nehézségeiddel, vagy akár szembeszállj azokkal, akik eddig akadályoztak céljaid elérésében. Figyelj azonban oda, hogy szánj elég környezetedre, családodra is. Hidd el, meg fog térülni!
   
  Munka / karrier
  2020 a munka területén is csupa jót hozhat számodra. Érdemes idén is keményen dolgoznod, fejlődnöd, mert a sok befektetés végre meghozhatja a várva várt eredményeket. Az év elején sok türelemre lesz szükséged, de áprilistól egyre több sikerélmény fog érni. Ha a munkahelyeden utazást ajánlanak fel, mindenképpen fogadd el az ajánlatot, mert nagy meglepetésben lehet részed! Szeptembertől kicsit apadhat az energiád, de ne hagyd, hogy ez motivációdra is kihasson. Ha folytatod a kemény munkát, a sikerszéria is sokáig tart majd!

  Pénzügyek
  Nem várt – akár a lakóhelyedet érintő – kiadásokra számíthatsz az év első felében (február és június között), ezért érdemes minél több pénzt félretenned erre az időszakra. Ugyanakkor az év közben némi extra pénz is befolyhat a kasszába – akár egy régóta várt kölcsön visszaszerzése, de lehet örökség is... Így azért marad pénzed magadra is. Viszont jobb, ha tudod: nem ez a legjobb időszak a nagyobb befektetésekre, az ingatlanvásárlást például ne erre az évre időzítsd!
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Az év eleje remek időszak arra, hogy pároddal vagy barátaiddal elutazzatok valamerre, és kikapcsoljatok a mókuskerékből. Remek élményekben lehet részed, ha több időt töltesz szeretteiddel, családoddal – szoríts időt erre!
  A szingli Skorpió nehéz helyzetben találhatja magát, ugyanis akár egyszerre több szerelmi románc is kialakulhat az életében. Előfordulhat, hogy választanod kell majd, és az is lehet, hogy végül több szék közt a padlóra esel. Egyre figyelj: ne bánts meg senkit, de maradj őszinte mindenkivel!
   
  Egészség
  Nem lesz könnyű éved: hajlamosabb leszel a fertőzésekre, és akár egy korábbi betegség is visszatérhet, kiújulhat. Ha azonban odafigyelsz, megelőzheted a bajt – fogyassz megfelelő táppérétkű ételeket, vitaminokat, és ne maradj fenn túl sokáig esténként! Ne hanyagold el a sportot sem, sőt, ideális lehet ez az év arra, hogy valami újba kezdj, próbáltad már a jógát? Ha már gyakorlod, érdemes még jobban elmélyülni benne – kiváló immunerősítő!

  Kedvező hónapok: január, február, augusztus
  Kedvezőtlen hónapok: április, szeptember, november
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 84

Notice: Undefined variable: sql_belfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 103

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 122

Notice: Undefined variable: sql_kulfoldi_kereses in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 141
Szilveszteri program és szálláskereső
Notice: Undefined index: ingyenes in /var/www/clients/client1/web160/web/inc_kereso.php on line 270
>

Keresés