Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Szűz (VIII.23-IX.22.)

  Nagyszerű dolgokat tartogat számodra 2020, sok izgalomban, kihívásba lehet részed. Ebben az évben lehetőséged nyílik, hogy új részeidet ismerd meg magadnak és új képességeket fejlessz ki. Fontos azonban, hogy ne bízd el magad túlzottan, a sok siker nem azt jelenti, hogy mostantól minden könnyű lesz, a jövőben is rengeteg energiát kell fektetned céljaid elérésébe!
   
  Munka / karrier
  Ahhoz, hogy a következő évben előre léphess a szakmádban rengeteg türelemre, alázatra és figyelemre lesz szükséged. A fejlődésnek bizony ára van, és előfordulhat, hogy kudarcok érnek majd közben. De ha megőrzöd motivációdat, kitartásod, akkor nagy sikerekre számíthatsz. A leggyümölcsözőbb periódus szeptember és december között vár rád. Éppen ezért inkább az év második felében érdemes új dolgokba kezdened – időzítsd az új üzletet, a munkahelyváltást vagy az új nyelv tanulását szeptemberre!
   
  Pénzügyek
  2020-ban lehetőséged lesz arra, hogy növeld a jövedelmed, de ezzel együtt a kiadásaid is emelkedhetnek. A tavaszi időszakban nagy esélyed van a fizetésemelésre, és ez jelentős könnyebbséget jelenthet számodra. Ugyanakkor érdemes odafigyelned, hogy ne verd magad túlzott költségekbe. Május és szeptember között inkább fogd meg a pénzt, mivel az év második felében nem várt kiadásokra is számíthatsz – például jó, ha van tartalék lakásfelújításra...
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Nagyon jó év vár rád az érzelmek terén is, lehetőséged lesz rá, hogy elmélyítsd kapcsolataidat barátaiddal, szeretteiddel. Ha van párod, megerősíthetitek kapcsolatotokat, új dolgokat is átélhettek együtt. Vigyázz, mert az év eleje nehézségeket is tartogat: sok konfliktus, veszekedés várhat rátok ebben az időszakban, éppen ezért minden türelmedre szükséged lesz!
  Ha szingli vagy, az év közepe (május-szeptember) nem jó időszak számodra az ismerkedésre,  kerüld inkább a kényelmetlennek ígérkező helyzeteket, a furcsa idegeneket. Ősztől azonban ismét melléd szegődik a szerencse, és jóval nagyobb az esélyed, hogy párra lelj!
   
  Egészség
  2020-ban érdemes belefognod az életmódváltásba, vagy ha már elkezdted, még egészségesebben élni – sportolj, pihenj többet és kerüld a káros szenvedélyeket! A tavaszi időszak megterhelő lehet számodra, fontos, hogy odafigyelj a lelki egyensúlyra is. A spiritualitás segítségedre lehet ebben. Ha nem tudod merre indulj el, vedd fel a kapcsolatot egy, az ezotériában jártas szakemberrel, asztrológussal!
   
  Kedvező hónapok: január, április, május
  Kedvezőtlen hónapok: március, szeptember, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés