Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Vízöntő (I.21-II.19.)

  2020 nagyon jó időszak lesz arra, hogy előhozd a benned szunnyadó kreativitást és belefogj álmaid megvalósításába. Érdemes minden energiádat bevetned, akár a nehezebb szituációkban is, hiszen most több esélyed van arra, hogy a befektetett munkád kamatostul megtérüljön. Ugyanakkor oda kell figyelned, hogy a karrier vagy tanulás mellett ne hanyagold el szeretteidet, családodat. Ha idén több munkát is vállalsz, túlórázol, fontos, hogy legyen időd a kikapcsolódásra és szórakozásra is!

  Munka / karrier
  Az égitestek 2020-ban segíteni fognak neked, hogy a lehető legtöbben hozhass mi magadból a szakmádban. Januárban még érdemes kicsit türelmesebbnek lenned, a nagyobb sikerekre leginkább tavasztól számíthatsz. Jó lehetőségeket tartogathat számodra egy külföldi ország akár a munka, akár a tanulás, továbbekézés terén. Szeptembertől még több sikerre számíthatsz, erre az időszakra érdemes időzíteni a munkahelyváltást vagy új eredményeid bemutatását munkahelyeden.
   
  Pénzügyek
  A következő év gyümölcsöző lehet számodra az anyagiak szempontjából is. Jó eséllyel növekszik majd jövedelmed, akár fizetésemelésre vagy más, nem várt bevételre is számíthatsz. Végre lesz pénzed az eddig áhított dolgokra, azonban oda kell figyelned, hogy ne szaladjon el veled a ló. A költekezés helyett próbálj meg inkább félretenni az év elején, és lehetőleg tartózkodj a nagyobb beruházásoktól! Az év második felében már belefoghatsz a nagyobb kiadásokba is, szeptembertől akár ingatlanvásárlásban is gondolkodhatsz.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Ha van párod, lesz végre időd arra, hogy elmélyítsd a kapcsolatotokat. Ugyanakkor 2020-ban gyakoribban lehetnek köztetek a súrlódások, előfordulhatnak nagyobb veszekedések, kiborulások is. Próbálj meg türelmes maradni pároddal, és fontos, hogy ne bántsd nyers stílusoddal, inkább gondolkodj, mielőtt kimondasz valamit.
  A szingli Vízöntő számára nehezen indulhat az év, több kudarccal is szembe kell majd nézned. Ám fontos, hogy ne csüggedj – ha nem találsz rögtön rá az igazira, ne hagyd abba a keresgélést. Az év második felében azonban ismét melléd szegődik a szerencse, és nagy esélyed lesz arra, hogy végre rátalálja a várva várt személyre...
   
  Egészség
  Jó formában kezded az újévet, lesz végre elég erőd, energiád a tested karbantartására. Az év eleje ideális időszak, hogy elkezdj mozogni, vagy nagyobb fordulatszámra kapcsolj a már gyakorolt sportban. Az év második felében, különösen augusztustól kicsit fogyhat az energiát, akár azt tapasztalhatod, hogy nehéz kikelni az ágyból. Ám fontos, hogy ekkor se hagyd abba a sportot. A megbetegedésekre az év vége fele több esélyed lesz, ezért érdemes jobban figyelned a testedre – szedjél vitaminokat, ügyelj a folyadékbevitelre és pihenj többet!
   
  Kedvező hónapok: január, február, szeptember
  Kedvezőtlen hónapok: március, augusztus, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés