Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

karácsony 2015 címkéhez tartozó cikkek:
 • Fenyő nélkül szabadon - kreatív ötletek karácsonyfa helyett

  Egyre többen választanak alternatív megoldásokat a klasszikus fenyő karácsonyfa helyett. Hogy miért? Környezetkímélő, egyedi, és nem utolsó sorban nem kell 5 percenként porszívózni a tűlevelek miatt. Formabontó karácsonyfa tippek következnek!
   
  Olvasd tovább
 • Egyedi díszek a karácsonyfára – Otthon, egyszerűen!

  Szeretnél idén különleges díszeket akasztani a fára? Most mutatunk néhány kézzel, de könnyen elkészíthető karácsonyfadísz tippet, amik garantáltan sikert aratnak majd a családi körben.
  Olvasd tovább
 • Szuper kreatív ajándék tippek – Házilag!

  Nem akarsz vagyonokat költeni a karácsonyi ajándékokra? Nagy ívben elkerülnéd az ünnepek alatt a zsúfolt bevásárlóközpontokat? Gondoltál már arra, hogy kézzel készítsd el az ajándékokat? Most mutatunk néhány otthon is kivitelezhető remek ajándék ötletet!
   
  Olvasd tovább
 • Karácsonyi ajándékok Star Wars őrülteknek

  Tegye fel a kezét, akinek nincsen legalább egy Star Wars mániás barátja. Na, ugye! Plakát, plüssfigura, beszélő maszk - néhány szuper karácsonyi ajándéktipp a csillagközi krónika rajongóinak. 
  Olvasd tovább
 • Csodás sminktippek karácsonyra és szilveszterre

  Lassan itt az év vége, és a stresszes ajándék-hajkurászás közben vidítsuk fel magunkat azzal, hogy jó alaposan megtervezzük a karácsonyi és a szilveszteri sminkünket.
   
  Olvasd tovább

Keresés