Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

karácsonyi vásár címkéhez tartozó cikkek:
 • 9 titkos karácsonyi vásár Bécsben

  Beindult a szezon, a legtöbb karácsonyi vásár a napokban nyit Bécsben. A  legnagyobbat, a városház előttit szinte mindenki ismeri, azt azonban kevesen tudják, hogy már onnan 10 perc gyalogútra is találni sokkal különlegesebbet, meghittebbet, „bécsibbet”.
  Olvasd tovább
 • 7 mesebeli karácsonyi vásár Európában

  Nemcsak Magyarországon, hanem Európa szinte minden részén nagy hagyománya van a karácsonyi vásároknak. Éppen ezért, aki utazni akar decemberben, bőven válogathat az olyan helyszínek közül, ahol csodálatos karácsonyi vásárt is talál. 
  Olvasd tovább
 • Megnyílt a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

  Végre megnyílt Európa egyik legszínvonalasabb karácsonyi vására, amely a budapesti Vörösmarty téren található. Megannyi kézműves termékkel és finom falatokkal várnak mindenkit, aki minőségi ajándékokra, vagy békebeli hangulatra vágyik.
  Olvasd tovább
 • Filléres adventi vásárok – pakolj fel karácsonyra

  Manapság a belvárost járva lépten-nyomon adventi vásárokba botlunk. Természetesen imádjuk a forralt bor illatát, a hangulatos bódésorokat és az egyedi kézműves termékeket, ugyanakkor be kell látni, finoman szólva sem olcsó mulatság egy klasszikus utcai vásárban beszerezni a karácsonyi ajándékokat. Éppen ezért összegyűjtöttük az érdekes és olcsó karácsonyi vásárokat.
   
   
  Olvasd tovább
 • 10 + 1 magyar adventi vásár

  Már kezdetét vette az adventi időszak, az első gyertyát már meg is gyújthattuk a koszorún. Szépen lassan ünnepi díszbe öltöznek az utcák, az asztalra is egyre több finomság kerül. Itt az ideje beszerezni a karácsonyi ajándékokat is – összegyűjtöttük a legjobb adventi vásárokat az országban.
  Olvasd tovább

Keresés