Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

koktél receptek címkéhez tartozó cikkek:
 • Pezsgős koktél receptek – Kipróbáltuk!

  Idén dobd fel egy kicsit a hangulatot a szilveszteri buliban és készíts pezsgő alapú koktélokat az éjféli koccintáshoz. Vállaltuk a kísérleti nyúl szerepét, hogy a legjobb recepteket hozhassuk el Neked, így tutira sikered lesz!
  Olvasd tovább
 • Téli koktélok a hideg estékre

  Sajnos már elmúlt a nyár, ezzel együtt a vízparti jeges koktélozások ideje is lejárt. Van egy jó hírünk, nem kell kivárnod a következő nyarat, ha egy finom koktélra vágysz, készíts téli italokat magadnak, mutatjuk hogyan!
  Olvasd tovább
 • Vérfagyasztó ételek és italok Halloween-ra


  Egy emlékezetes halloween-i házibulin nem maradhatnak ki a rémisztő ételek és italok sem. A legjobb benne, hogy ezek a finomságok elkészítése nem követel nagy szakácstudást, könnyen és gyorsan Te is elkészítheted őket.
   
  Olvasd tovább
 • Olcsó koktélok otthonra – mixer tippek kezdőknek

  Szereted a finom koktélokat, de nem akarsz több ezer forintot költeni szórakozóhelyeken pár pohár italért? Itt az idő, hogy beletanulj az otthoni koktélkészítés rejtelmeibe.
  Olvasd tovább
 • Párlat alapú koktélok

  A legfontosabb párlat alapú szilveszteri koktélok receptjei képekkel illusztrálva. Készíts vendégeidnek minőségi koktélokat szilveszterre!
  Olvasd tovább
 • Bor alapú koktélok

   Bor alapú koktélok szilveszterre a stílusos vendégváráshoz.
  Olvasd tovább
 • Pezsgő alapú koktélok

  A legfontosabb pezsgő alapú szilveszteri koktélok összetevői, receptje, elkészítésének módja, díszítése olvasható ezen az oldalon, melyet egy remek szilveszteri koktélfotó is kiegészít. A pezsgő alapú szilveszteri koktélok listája: bellini, champagne cocktail, cherry blossom, green fizz, kir royale, mango champagne, mimosa, paris-paris, paris-tokyo fizz, passion fizz, rosale.
  Olvasd tovább
 • Koktélok

  Tudj meg többet a koktélok eredetéről, a legfőbb összetevőiről és fajtáiról. Készíts vendégeidnek minőségi és stílusos koktélokat szilveszterre.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri koktélok

  Egyszerű és könnyen elkészíthető koktélok szilveszterre, amelyekkel méltón búcsúztathatjátok az óévet.
  Olvasd tovább
 • A legegyszerűbb szilveszteri diétás koktélok

  Köztudott, hogy az alkohol tele van kalóriával. Ráadásul a koktélok számos olyan hozzávalókból készülnek, amelyek nem mondhatók éppen diétásnak.
  Olvasd tovább
 • Olcsó szilveszteri koktélok

  Szívesen koktéloznátok a barátokkal az év utolsó estéjén, de nem szeretnétek a szórakozóhelyeken több ezer forintot kiadni 1-1 pohár italra? Hívd össze a barátaidat és készíts vendégeidnek otthon olcsó szilveszteri koktélokat!
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri alkoholmentes koktélok

  A szilveszteri mértéktelen iszogatás közben fogyasszunk alkoholmentes koktélokat is 1-1 alkoholos ital között. Nemcsak finomak és üdítőek, hanem segítenek átvészelni az egész éjszakás dorbézolást is.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri vendégváró koktélok

  Nem minden koktél elkészítése igényel mixertudást. Vannak egyszerű és könnyen elkészíthető szilveszteri koktélok, amelyeket bátran a házi bulikon is elkészíthetünk.
  Olvasd tovább

Keresés