Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

külföld címkéhez tartozó cikkek:
 • 5 izgalmas külföldi úticél szilveszterre


  Az év vége sokak számára a legalkalmasabb időszak arra, hogy felkeressenek olyan helyeket, ahova egész évben vágytak. Remek alkalom arra, hogy megvalósíts egy bakancslistás utazást és megnézd a valóságban azt a kilátást, amiről mindig is álmodtál. Íme néhány egyedülálló úti cél, ahova érdemes ellátogatni szilveszterkor, hogy egy hihetetlen utazással induljon a 2022-es esztendő.
   
  Olvasd tovább
 • Los Angelesben partizhatunk, és kosármeccset is nézhetünk

  Los Angeles, a lehetőségek városa. Aki még soha nem járt ebben a városban, bizonyára elveszettnek érzi majd egy kicsit magát. Hogy miért?
  Olvasd tovább
 • London, szilveszter, buli, látnivalók

  Londonban mindig pezseg az élet szilveszterkor. Még azok is élvezik a jobbnál jobb partikat, a nyüzsgést és a fergeteges tűzijátékot, akik egyébként nem nagyon szeretnek otthonról kimozdulni. Mutatunk néhány helyet, ahová igazán érdemes volt tavaly karácsony környékén és szilveszterkor is ellátogatni, így ha kedvet kapsz, idén semmiképpen se hagyd ki a londoni óévbúcsúztatót.
  Olvasd tovább
 • A 8 legtrendibb úticél idén szilveszterkor

  Még nem késő szedni a sátorfánkat és külföldön ünnepelni az újévet. Már most tudjuk, idén ezek a legmenőbb partivárosok szilveszterkor.
  Olvasd tovább

Keresés