Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

másnaposság címkéhez tartozó cikkek:
 • Léteznek csodaszerek másnaposság ellen?

  Reggeli fejfájás, émelygés és egész napos fáradtság? A másnaposság érzését nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne élte volna át. Igaz, hogy a buli utáni reggel szinte egyből megbánjuk, hogy kicsit a pohár fenekére néztünk, ugyanakkor a megfelelő praktikákkal bizony túl lehet élni egy-egy átmulatott éjszakát. 
  Olvasd tovább
 • Tuti tippek a másnaposság ellen

  A hollandok 60%-a havi kétszer-háromszor biztosan másnapos, az amerikai egyetemisták 25%-a minden hétvégén, az angol férfiak 10%-a pedig havonta legalább egyszer. A profik így kúrálják magukat.
  Olvasd tovább
 • Alkohol – gyógyszer vagy méreg?

  Szilveszterkor szinte elengedhetetlen a minimum egy pohár pezsgő, de gyakran ennél sokkal több is lecsusszan az átmulatott éjszaka során. Vajon mi az a mennyiség, amitől már elveszted a fejed? Hogyan kerüld el a rosszullétet, és mit tegyél, ha mégis beüt a másnap? Összegyűjtöttük az alkohol negatív és pozitív hatásait.
  Olvasd tovább
 • Szupergyors receptek másnaposságra

  Köztudott tény, hogy a savanyú ételek segítenek a másnaposság legyőzésében és gyorsítják a regenerálódási folyamatot. Ezért ha megtörtént a baj és nem tágít a macskajaj, akkor szedjük össze minden erőnket és készítsük el az alábbi ételek valamelyikét.
  Olvasd tovább
 • Óvakodj a detoxtól, kerüld el a sürgősségit

  A féktelen ivászat könnyen a detoxikálóban végezhet, avagy a sürgősségin. 2013. január 1-jével ugyanis bezárt a főváros két detoxikálója, helyettük a sürgősségi osztályokon látják el a súlyos alkoholmérgezéssel bekerülő betegeket.
  Olvasd tovább
 • Így kerüld el a másnaposságot

  Ha nem szeretnénk kínzó másnapossággal indítani a napot, akkor fogadjuk meg az alábbi másnaposság-űző módszereket. Ha már bekövetkezett a baj, akkor sincs még minden veszve.
  Olvasd tovább

Keresés