Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

öltözködés szilveszterkor címkéhez tartozó cikkek:
 • Őrült hacukák karácsonyra és szilveszterre

  Az év utolsó napjaiban mindent, de tényleg mindent magadra aggathatsz. Világítós cipő, pomponos baseball sapka, avagy csillámszakáll – érdemes kiaknázni a ilyenkor a lehetőségeket. Íme néhány eszméletlen szemtelen tipp.
  Olvasd tovább
 • Party ruhák férfiaknak

  A nőkhöz hasonlóan sok férfi is felteszi magának a kérdést, hogy „mit vegyek fel szilveszterre?”. Ha neked is gondot okoz a megfelelő ruha kiválasztása az óévbúcsúztatáshoz, akkor olvasd el cikkünket, amelyben néhány tippet is tanácsot adunk a tökéletes party ruha megtalálásához.
  Olvasd tovább
 • Mit vegyek fel szilveszterre?

  Szilveszteri buliba vagy hivatalos, de nem tudod, hogy milyen ruhában búcsúztasd az óévet? Alkalomhoz illő ruhát keresel, de kifogytál az ötletekből? Az alábbiakban megosztunk veled néhány tippet és tanácsot, hogy milyen szettekben köszöntsd az újévet.
  Olvasd tovább
 • Bulizós ruhatippek csajoknak

  Elérkezett a pillanat, hogy eldöntsd, mit viselj azon a bizonyos szilveszter éjszakán. Tanácstalan vagy? Ez rögtön elmúlik, ha elolvasod tippjeinket.
  Olvasd tovább
 • Hogyan turbózd fel a hagyományos szettedet partyzáshoz?

  Tippek és trükkök, hogy hogyan turbózd fel a hagyományos szettedet és készítsd belőle party ruhát szilveszterre. Csillogni régi göncben is lehet szilveszterkor.
  Olvasd tovább
 • Nélkülözhetetlen kellékek csajoknak bulizáshoz

  Épp úgy, mint az év folyamán bármelyik bulin, szilveszterkor is vannak olyan nélkülözhetetlen party kellékek, amelyek nélkül nem telhetne önfeledten a szórakozás.
  Olvasd tovább
 • Dögös szilveszteri ruhák

  Ha szilveszterkor egy kis feltűnésre vágysz, akkor az alkalomhoz illően viselj bátran dögös party ruhát, légy az est fénypontja, csillogj, akár egy sztár.
  Olvasd tovább

Keresés