Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

őszi trendek címkéhez tartozó cikkek:
 • Esőálló divat tippek

  Minden nap úgy kelünk fel, hogy szeretnénk csinosan, divatosan elindulni otthonról, azonban van olyan, hogy az időjárásnak más tervei vannak aznapra és egy jó adag esővel próbál ellenszegülni a terveinknek.
  Olvasd tovább
 • 2015-ös őszi-téli sminktrendek a kifutóról

  Mint minden évben, idén is a nagy márkák, híres kifutókon látható sminkek átvándorolnak a divat és trend hétköznapjaiba. Vannak szépek, színesek, mulatságosak, meglepőek, klasszikusok, vadak és hétköznapiak. Úgy gondolom, mindenki megtalálja a saját stílusához passzolót. Röviden úgy tudom jellemezni, hogy a klasszikus vonalvezetéstől a tarka színeken át a natúr (nude) stílusig mindent megtaláltok.
  Olvasd tovább
 • Merj változtatni – Őszi hajtippek

  Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem, de még szebbé teheted, ha egy klassz frizuraváltoztatással vágsz bele a hűvösebb hónapokba.
  Olvasd tovább
 • Hódító őszi smink tippek

  Az idei sminkes palettákon egyszerre vannak jelen természetes és extrémebb make up trendek is. Berobbantak a grafikus sminkek. Divatosak az őszies barnás, vöröses árnyalatok, és még mindig hódítanak a füstös szemek. Jó minőségű alapanyagok beszerzése mellett, érdemes néhány technikai fortélyt is elsajátítani.
  Olvasd tovább

Keresés