Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

smink tippek címkéhez tartozó cikkek:
 • Sminkek az Oscar-on

  Mint minden évben, idén is megrendezték az Oscar díjátadó gálát, és valljuk be őszintén, még ha nem is követünk minden kategóriát, fantasztikus sminkeket és ruhakölteményeket láthatunk a vörös szőnyegen.
  Olvasd tovább
 • Legjobb sminkek Halloweenra, egyszerűen!


  Nyakunkon az év egyik legrémisztőbb éjszakája, a Halloween, amikor mindenki szabadjára engedheti fantáziáját és más bőrébe bújhat anélkül, hogy furcsán néznének rá az utcán. Az eredetileg angolszász ünnep mára az egész világot meghódította, éppen ezért mi sem maradhatunk ki belőle.
   
  Olvasd tovább
 • 2015-ös őszi sminktippek

  Küszöbön az esős idő, a locsi-pocsik kerülgetése. Az idei őszi sminktippek is ehhez az időhöz igazodnak. Ne riasszon el senkit sem a tudat, hogy a párás időben a sminkünkkel bármi is történhet. 
  Olvasd tovább
 • Alap sminkes ecsetek - II. rész

  Folytatjuk az sminkecsetek bemutatását! Íme a tusecset, a lapos szemhéj ecset, a satírozó ecset, a kontúr ecset, a szemöldök fésű és az ajak ecset.
   
  Olvasd tovább
 • Reflektorban a füstös szemek

  A „füstös szemek” egy klasszikus smink, ami szerintünk mindig is divatban marad, tehát még hosszú ideig hódítani fog. Passzol minden szemformához és minden szemszínhez! Nézzük, mitől is füstös ez a füstös smink!
  Olvasd tovább

Keresés