Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szépségápolás címkéhez tartozó cikkek:
 • Strobing! Micsoda?!

  Sziasztok kedves sminkelni szerető Hölgyek! Ezúttal hoztam nektek egy kis technikai újítást, ami mostanában egyre jobban kezd elterjedni a smink trend világában. Természetesen ez is létezett már, és csak mostanában kapták fel újra. Ez a valami az úgynevezett „strobing”.
  Olvasd tovább
 • Sminkek az Oscar-on

  Mint minden évben, idén is megrendezték az Oscar díjátadó gálát, és valljuk be őszintén, még ha nem is követünk minden kategóriát, fantasztikus sminkeket és ruhakölteményeket láthatunk a vörös szőnyegen.
  Olvasd tovább
 • Téli arcápolás aranyszabályai

  A hideg és a fűtési szezon nagyon rossz hatással van a bőrünkre, ahogy a nyáron összeszedett D-vitamin elkezd kiürülni a szervezetünkből, úgy a bőrünk is fakóvá válik, az állandó hideg-meleg váltakozása pedig kiszáríthatja arcunkat. Ezért nagyon fontos oda figyelnünk télen a bőrünkre, mutatjuk lépésről lépésre, mit tegyél, hogy megóvd az arcod télen!
  Olvasd tovább
 • Így készül a csillámtetoválás

  Egyszerűen imádom! Szép, sokszínű és vidámságot csal mindenki arcára. Nagyon szeretem, amikor gyerekzsúrokra, szülinapokra hívnak és sorban állnak a kisgyerekek mintákat válogatva és tátott szájjal nézik, amíg elkészül.
  Olvasd tovább
 • BB, CC, DD vagy EE krém?

  A kozmetikai termékeket gyáró cégek mindíg előrukklonak valami újdonsággal. Sokszor előfordul, hogy hallunk ilyen-olyan rövidítéseket, de valójában fogalmunk sincs, hogy mit jelentenek pontosan. Ma összegzem nektek az „abc”-s krémeket.
  Olvasd tovább

Keresés