Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szilveszteri dekoráció címkéhez tartozó cikkek:
 • Szilveszteri party kellékek

  A szilveszteri bulizáshoz számos kellék, eszköz elengedhetetlen. Mi összegyűjtöttük neked azokat a kellékeket, tárgyakat, melyekre szükséged lehet a bulizáshoz, akár magad szervezed meg, akár vendégként érkezel valahová.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri meghívótippek

  Napjainkra szinte teljesen kiment a divatból szilveszteri meghívót küldeni – postai úton. Az emberek többsége ugyanis emailben, vagy Facebook-on keresztül invitálja meg barátait egy kis házibulizásra.
  Olvasd tovább
 • Filléres tippek a szilveszteri dekorációhoz

  Nem feltétlen szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy stílusos szilveszteri dekorációt készítsünk, és hogy a szilveszter éjjele jó hangulatban, gondtalanul teljen el.
  Olvasd tovább
 • Házibuli stílusosan a luxus jegyében

  Amennyiben házibuli tartására adtuk a fejünket és a pénztárcánkba is mélyebben bele tudunk nyúlni, engedjük útjára a fantáziánkat. Rengeteg dekorálási lehetőség áll rendelkezésünkre egy igényes szilveszteri party megszervezésére.
  Olvasd tovább
 • Dekorációs ötletek házibulihoz

  Szilveszteri party kellékek széles skálájával tehetjük izgalmassá és stílusossá az év utolsó napját. Egyre többen vannak, akik igen nagy hangsúlyt fektetnek az óév stílusos búcsúztatására.
  Olvasd tovább

Keresés