Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szilveszteri házibuli címkéhez tartozó cikkek:
 • Játékok, amivel feldobhatod a szilveszteri házibulit

  Ha a szilvesztert otthon kell töltenünk, nincs is jobb, mint egy házibuli!
  De mit csináljunk hogy ne legyen uncsi? Mutatjuk!
  Olvasd tovább
 • Így rendezz környezettudatos házibulit!

  A klasszikus dekoráció, az összevásárolt pia és kaja, na meg a takarítás – ezek mind-mind terhelik a környezetet. Mutatunk néhány trükköt, melyekkel csökkentheted házibulid ökolábnyomát.
   
  Olvasd tovább
 • 10 ötlet szilveszterre, és minden barátod nálad akar majd bulizni

  Ha házibuliban gondolkodsz az év utolsó napján, innen gyűjts ötleteket és garantáltan még jövőre is mindenki a te partidrol fog beszélni.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri party kellékek

  A szilveszteri bulizáshoz számos kellék, eszköz elengedhetetlen. Mi összegyűjtöttük neked azokat a kellékeket, tárgyakat, melyekre szükséged lehet a bulizáshoz, akár magad szervezed meg, akár vendégként érkezel valahová.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri meghívótippek

  Napjainkra szinte teljesen kiment a divatból szilveszteri meghívót küldeni – postai úton. Az emberek többsége ugyanis emailben, vagy Facebook-on keresztül invitálja meg barátait egy kis házibulizásra.
  Olvasd tovább
 • Filléres tippek a szilveszteri dekorációhoz

  Nem feltétlen szükséges mélyen a pénztárcánkba nyúlni ahhoz, hogy stílusos szilveszteri dekorációt készítsünk, és hogy a szilveszter éjjele jó hangulatban, gondtalanul teljen el.
  Olvasd tovább
 • Házibuli stílusosan a luxus jegyében

  Amennyiben házibuli tartására adtuk a fejünket és a pénztárcánkba is mélyebben bele tudunk nyúlni, engedjük útjára a fantáziánkat. Rengeteg dekorálási lehetőség áll rendelkezésünkre egy igényes szilveszteri party megszervezésére.
  Olvasd tovább
 • Dekorációs ötletek házibulihoz

  Szilveszteri party kellékek széles skálájával tehetjük izgalmassá és stílusossá az év utolsó napját. Egyre többen vannak, akik igen nagy hangsúlyt fektetnek az óév stílusos búcsúztatására.
  Olvasd tovább