Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szilveszteri koktélok címkéhez tartozó cikkek:
 • 5 alkoholmentes koktél, amitől mégis garantáltan bepörögsz

  Bódítóan fatasztikus koktélok (nem csak) sofőrőknek.
  Olvasd tovább
 • Így turbózd fel magad az esti bulira – kávékoktélos receptek szilveszterre

  Egy jó kávénak nehéz ellenállni szilveszterkor, különösen az egész éjszakás dorbézolás előtt. Egy kis alkohollal felturbózva nemcsak igazi kávékülönlegességgel szolgálhatunk vendégeinknek, hanem megalapozhatjuk a jó hangulatot is.
  Olvasd tovább
 • Párlat alapú koktélok

  A legfontosabb párlat alapú szilveszteri koktélok receptjei képekkel illusztrálva. Készíts vendégeidnek minőségi koktélokat szilveszterre!
  Olvasd tovább
 • Bor alapú koktélok

   Bor alapú koktélok szilveszterre a stílusos vendégváráshoz.
  Olvasd tovább
 • Pezsgő alapú koktélok

  A legfontosabb pezsgő alapú szilveszteri koktélok összetevői, receptje, elkészítésének módja, díszítése olvasható ezen az oldalon, melyet egy remek szilveszteri koktélfotó is kiegészít. A pezsgő alapú szilveszteri koktélok listája: bellini, champagne cocktail, cherry blossom, green fizz, kir royale, mango champagne, mimosa, paris-paris, paris-tokyo fizz, passion fizz, rosale.
  Olvasd tovább
 • Koktélok

  Tudj meg többet a koktélok eredetéről, a legfőbb összetevőiről és fajtáiról. Készíts vendégeidnek minőségi és stílusos koktélokat szilveszterre.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri koktélok

  Egyszerű és könnyen elkészíthető koktélok szilveszterre, amelyekkel méltón búcsúztathatjátok az óévet.
  Olvasd tovább
 • Különleges szilveszteri vendégváró italok

  Házi bulit rendezel szilveszterkor és még nem tudod, hogy milyen vendégváró itallal rukkolj elő? Szeretnéd különlegessé tenni az év utolsó napját nem mindennapi szilveszteri italokkal? Akkor ne csupán vegyél a boltban néhány üveg bódító alkoholos nedűt, hanem bátran mixeld is azokat.
  Olvasd tovább
 • A legördögibb szilveszteri ital - krampampuli

  A krampampuli igazi pokolital, csak a bódulat igazi kalandorai számára ajánljuk. Nem pipogyáknak való nedű!
  Olvasd tovább
 • A legegyszerűbb szilveszteri diétás koktélok

  Köztudott, hogy az alkohol tele van kalóriával. Ráadásul a koktélok számos olyan hozzávalókból készülnek, amelyek nem mondhatók éppen diétásnak.
  Olvasd tovább
 • Pezsgősvödör és koktél szett – alap kellékek szilveszterre

  Pezsgősvödörrel és koktél szettel nem csupán minőségi italokat készíthetünk, hanem egyediségünkkel is lenyűgözhetjük vendégeinket. Varázsoljunk igazi éttermi és bárhangulatot a házi bulinkba, két egyszerűen beszerezhető kellék segítségével.
  Olvasd tovább
 • Olcsó szilveszteri koktélok

  Szívesen koktéloznátok a barátokkal az év utolsó estéjén, de nem szeretnétek a szórakozóhelyeken több ezer forintot kiadni 1-1 pohár italra? Hívd össze a barátaidat és készíts vendégeidnek otthon olcsó szilveszteri koktélokat!
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri alkoholmentes koktélok

  A szilveszteri mértéktelen iszogatás közben fogyasszunk alkoholmentes koktélokat is 1-1 alkoholos ital között. Nemcsak finomak és üdítőek, hanem segítenek átvészelni az egész éjszakás dorbézolást is.
  Olvasd tovább
 • Pezsgőtúra champagne-ban

  Champagne a pezsgőjéről vált híressé, habár állítanak elő kis mértékben csendes bort is a vásárlóknak amit Coteaux Champenoisnak hívnak, de ennél vannak elismertebb és jobb (csendes) borok Franciaországban.
  Olvasd tovább
 • Egyszerű pezsgőkoktélok szilveszterre

  A pezsgőt luxus italként tartjuk számon, amely a legkelendőbb ital szilveszterkor. Az emberek többsége hagyományos módon, tisztán fogyasztja, de egyre népszerűbb koktélokban is.
  Olvasd tovább
 • Egy tálból iszogatunk – szilveszteri bólé receptek

  Kevesen tudják, hogy ez a ma is ismert ital egy angol tengeri győzelemnek köszönheti a létét. Napjainkban előszeretettel fogyasztunk bólét szilveszterkor. Közkedvelt ital, amely könnyen elkészíthető, hangulatos és ízletes is.
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri vendégváró koktélok

  Nem minden koktél elkészítése igényel mixertudást. Vannak egyszerű és könnyen elkészíthető szilveszteri koktélok, amelyeket bátran a házi bulikon is elkészíthetünk.
  Olvasd tovább

Keresés