Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szilveszteri programok címkéhez tartozó cikkek:
 • Szilveszterezz a habok közt! Fürdőpartik szerte az országban

  Imádod a termált és a szaunát? Ha szilveszterkor is hódolnál szenvedélyednek, akkor töltsd az év utolsó éjszakáját egy hatalmas óévbúcsúztató fürdőpartin!
   
  Olvasd tovább
 • Te hol szilveszterezel? – Budapest legizgalmasabb évbúcsúztatói

  Tudod már, hol töltöd az év utolsó és egyben legnagyobb buliját? Egy koncerten, gálavacsorán, esetleg egy romantikus hajóúton a Dunán? Most segítünk a választásban. Íme az idei év legjobb budapesti szilveszteri mókái. 
   
  Olvasd tovább
 • A tanyacsárdáktól a fürdőruhás partikig

  Felejthetetlen szilveszteri élményt keresel? Nem akarod egy tucat bárban, vagy egy unalmas házibuliban eltölteni az év utolsó napját? Ha igazán emlékezetes szilveszterre vágysz, keress egy izgalmas vidéki helyszínt.
   
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri buli tanácsok

  A szilveszter nem csak mulatságot, de veszélyeket is rejteget. Az év legnagyobb buliján hajlamosak vagyunk annyira felönteni a garatra, hogy olyan dolgokat teszünk, amit később nagyon megbánunk. Elveszíthetjük cuccainkat, vagy még az is előfordulhat, hogy egy teljesen idegen helyen ébredünk fel. Néhány tipp, hogy elkerülhesd a tipikus ballépéseket.
  Olvasd tovább
 • A szilveszteri kabaré története

  A szilveszteri kabarénak sok éves hagyománya van, amely egészen a magyar televíziózás kezdetéig nyúlik vissza. Manapság elképzelhetetlen az otthon töltött szilveszter kabaré nélkül.
  Olvasd tovább
 • Együtt vagy külön töltsétek a szilvesztert?

  A legtöbb pár számára egyértelmű, hogy együtt töltik a szilvesztert és közösen lépnek be az újévbe. Sok esetben azonban nem ilyen egyszerű a helyzet.
  Olvasd tovább
 • Szingli szilveszter - avagy szingliként is ünnepelhetsz szilveszterkor

  Nemcsak párban telhet kellemesen a szilveszter. Szingliként se szomorkodj otthon, keress izgalmas és érdekes elfoglaltságot az év utolsó estéjére, hogy vidáman és jól induljon az újév.
  Olvasd tovább

Keresés