Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szilveszteri ruhák címkéhez tartozó cikkek:
 • Csípd ki magad! - Szilveszteri ruhák nőknek és férfiaknak

  Tudod már, mi lesz rajtad szilveszterkor? Még nem volt időd kitalálni? Íme, néhány szuper jó bulizós öltözködési tipp nőknek és férfiaknak egyaránt. 
   
  Olvasd tovább
 • Mit vegyél fel szilveszterkor? – 5 + 1 őrületes tipp

  Még nem tudod, mi legyen rajtad az év utolsó bulijában? Nem akarsz vagyonokat költeni a szilveszteri ruhára, de szeretnél idén is szuper csinos szettben virítani? Íme néhány jó ötlet a szilveszteri ruha kiválasztásához.
  Olvasd tovább
 • Party ruhák férfiaknak

  A nőkhöz hasonlóan sok férfi is felteszi magának a kérdést, hogy „mit vegyek fel szilveszterre?”. Ha neked is gondot okoz a megfelelő ruha kiválasztása az óévbúcsúztatáshoz, akkor olvasd el cikkünket, amelyben néhány tippet is tanácsot adunk a tökéletes party ruha megtalálásához.
  Olvasd tovább
 • Mit vegyek fel szilveszterre?

  Szilveszteri buliba vagy hivatalos, de nem tudod, hogy milyen ruhában búcsúztasd az óévet? Alkalomhoz illő ruhát keresel, de kifogytál az ötletekből? Az alábbiakban megosztunk veled néhány tippet és tanácsot, hogy milyen szettekben köszöntsd az újévet.
  Olvasd tovább
 • Bulizós ruhatippek csajoknak

  Elérkezett a pillanat, hogy eldöntsd, mit viselj azon a bizonyos szilveszter éjszakán. Tanácstalan vagy? Ez rögtön elmúlik, ha elolvasod tippjeinket.
  Olvasd tovább
 • Dögös szilveszteri ruhák

  Ha szilveszterkor egy kis feltűnésre vágysz, akkor az alkalomhoz illően viselj bátran dögös party ruhát, légy az est fénypontja, csillogj, akár egy sztár.
  Olvasd tovább

Keresés