Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

szilveszteri utazás címkéhez tartozó cikkek:
 • Fogalj időben szilveszteri szállást, és spórolj akár több tízezer forintot!

  Ha otthonodtól távol töltenéd a szilvesztert, érdemes időben szállást foglalni, és elcsípni a legjobb akciókat. Íme néhány tuti tipp – hazai és külföldi szállások.
   
  Olvasd tovább
 • Szilveszterezz külföldön!

  Egyre többen utaznak külföldre az ünnepek alatt és szilveszterkor. Az utazási irodák pedig számos lehetőséget kínálnak erre az időszakra. Vannak, akiket a metropoliszok szilveszteri kavalkádja vonz, mások tengerparti nyaralásra és kikapcsolódásra vágynak. 
  Olvasd tovább
 • Szilveszteri utazás a családdal

  Bár az óév ünneplése általában a felnőttek szórakozásáról szól, mégis egyre többen utaznak el a családdal és töltik a gyerekekkel a szilvesztert szállodában.
  Olvasd tovább
 • Szilveszter külföldön

  Sokan utaznak külföldre az ünnepek közeledtével pihenési, vagy családlátogatási célokból. Szilveszterre még többen keresnek olyan külföldi szállást, ahol távol az otthon zajától, felszabadultan ünnepelhetik meg az év utolsó napjait.
  Olvasd tovább
 • Romantikus szilveszteri helyek

  A szilveszter nemcsak a nagy társaságokról, a féktelen bulizásról és az óriás partikról szólhat. Dönthettek úgy a pároddal, hogy a kötelező bulizás helyett visszavonultok a nagyváros zajától és béreltek egy hegyvidéki szállást az év utolsó napjainak eltöltésére.
   
  Olvasd tovább
 • Szilveszter a hegyekben

  Nem kell ahhoz külföldre utaznotok, hogy hófedte hegy-völgyes tájakon töltsétek a szilvesztert, elegendő Magyarország magasabban fekvő vidékeire utaznotok. 
  Olvasd tovább

Keresés