Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

vendégváró falatok címkéhez tartozó cikkek:
  • Virslis receptek szilveszterre

    Egyszerű, ugyanakkor különleges virslis receptek szilveszterre. Felejtsd el a hagyományos főtt virslit, idén készíts valami ízletesebbet az újévre.
    Olvasd tovább
  • Villámgyors szilveszteri ételek

    Bizonyára veled is előfordult már, hogy a nagy év végi rohanásban az utolsó pillanatra hagytad a szilveszteri menü elkészítését. A szilveszteri vendégváró falatok azonban fontos részét képezik a házi buliknak, hiszen ki ne csipegetne szívesen finom ételeket az éjszaka folyamán, 1-1 pohár ital között?
    Olvasd tovább
  • Ínycsiklandozó szendvicsek szilveszterre

    Értelmezd újra a hagyományos szendvics fogalmát és kápráztasd el szilveszter napján vendégeidet ízletes fogásokkal!
     
    Olvasd tovább
  • A virslin túl – különleges szilveszteri partifalatok

    Az egyik legnépszerűbb szilveszteri étel a virsli. Szinte egyetlen házi buli sem telhet el nélküle, különösen éjfél után. Újévkor kötelező jelleggel fogyasszunk sertéshúsból készült virslit, éjfél előtt azonban még tartózkodjunk tőle!
    Olvasd tovább
  • Olcsó vendégváró falatok házibulira

    Bizonyára veled is előfordult már, hogy minden pénzedet a karácsonyi ajándékozás és bevásárlás vitte el és nem maradt elegendő kereted a szilveszteri vendégváró falatok elkészítésére. Ha azonban az év utolsó napjára házi bulit terveztél, nem csupán az italok beszerzésére kell gondolnod, hanem valami harapnivalóra is.
    Olvasd tovább

Keresés