Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten


  Szerző: szilveszter.hu
  Egy ideje hazánkban is egyre nagyobb keletje van az eredetileg kelta ünnepnek. Idén már nemcsak a szórakozóhelyeken tűnnek fel a töklámpák, de múzeumok, boltok, sőt állatkertek is kihasználják a halloween adta lehetőségeket. Íme, 6+7 (azaz 13) rettenetesen jó napközbeni és esti program, amit vétek lenne kihagyni!
   

  Napközbeni programok:

  1. Borganika x Bolka: halloweeni macarondíszítés
  Október 30-án, szerdán Bolka Bonbon tart workshopot gyerekeknek a budapesti Borganikában, melynek során rémisztő macaronokat készíthetnek a kicsik és nagyok mindenféle ízben és formában. A workshop végén a résztvevőket egy 6 db-os halloweeni macaroncsomaggal jutalmazzák.
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten
  2. Arachnománia / Magyar Természettudományi Múzeum
  Halloween alkalmából a Magyar Természettudomány Múzeum is rettentő izgalmas programmal készül a gyerekek számára. Többek között lesz madárpók-kiállítás és élőállat-bemutató is, ahol denevérekkel, baglyokkal és ízeltlábúakkal is ismerkedhetnek a lurkók.
  3. Töklámpás faragó workshop a Kucsma utcai Vanilin Cukrászdában!
  Remek halloweeni program finomságokkal a legkisebbeknek, ajánlott életkor: 5-14 év. Az esemény során a gyerekek elsajátíthatják a tökfaragás csínját-bínját. A workshop résztvevői a cukrászda vendégei egy szelet sütire és egy üdítőre. A halloweeni tököt a cukrászda ingyenesen biztosítja, az elkészült töklámpást mindenki hazaviheti. Fontos tudni, hogy a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Egy regisztráció egy gyermek és egy felnőtt együttes részvételére jogosít.
  4. Halloween az ELTE Füvészkertben
  A Füvészkertben is izgalmas programok várják az egész családot. Az egész napos esemény során lesz tökfaragás, vámpírvadászat növénynyereményekkel, kézműves gyerekfoglalkozások, de seprűlovagolás és zsákbamacska is. A programot kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt ajánljuk!
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten
  5. Halloween kerékpáros felvonulás, Újhegyi sétány
  Idén is megrendezik a rendhagyó kerékpáros felvonulást, mely során a résztvevők jelmezbe öltöznek és cukrot osztogatva kerekeznek egy nagyot Kőbányán. A szervezők az eseménnyel a láthatóságra is szeretnék felhívni a figyelmet, ezért kérik, mindenki gondoskodjon megfelelő világításról. A legjobb jelmezeket díjazzák! A tervezett útvonal: Újhegyi sétány – Liget tér -Népliget -Szent László tér – Újhegyi sétány.
  6. Halloween a Cat Café Budapestben
  Egész napos halloweeni őrület a macskaimádó Cat Caféban. Borzongató hangulat, meglepetés koktélok, jelmezverseny és tematikus kvíz várja a vendégeket. Nyereményjáték: ha aznap kiposztoltok az Facebook-oldalatokra egy képet, melyen halloween-jelmezben pózoltok és a posztban szerepel a #catcafehalloween, akkor részt vesztek egy sorsoláson, ahol a három szerencsés nyertes Cat Café ajándékutalványt nyer! Sorsolás: november 1-én délután.
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten

   
  Esti programok:

  7. Esti séta az Állatkertben
  A Fővárosi Állatkert különleges halloweeni sétával várja vendégeit. A 18 órakor kezdődő, körülbelül három órás sétán nemcsak állati-, hanem kultúrtörténeti érdekességekkel is megismerkedtek. Az állatkert sötét sétányain és kivilágított állatházakban sokféle izgalmas kalandban lehet részetek. Ne hagyjátok ki!

  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten

  8. Halloween: esti borzongás! // Budakeszi Vadaspark
  Halloween éjszakáján a vadaspark hátborZOOngató programokkal várja a kalandvágyókat. Lesznek különleges szakvezetések, látványetetéseket és még bátorságpróbák is. A programokra a család minden tagját szeretettel látják!
  9. AsiaCenter Éjszakai Vásárlás
  Csütörtök este éjfélig tartó nyitvatartással, fantasztikus kedvezményekkel, hamisítatlan halloweeni hangulattal, jelmezversennyel és sok-sok ajándékkal várja a látogatókat az AsiaCenter. Az esemény során matricakereső-játékra, ajándéksorsolásra és ingyenes játékokra is sor került majd!
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten
  10. Halloween az óbudai Trófea Grill Étteremben
  Jelmezes vacsorára invitálja vendégeit ezen a különleges estén a Trófea. A óbudai étteremben hamisítatlan halloweeni hangulatban lehet részed, a megszokott all-you-can-eat koncepcióval. Az est során a legjobb kosztüm győztesét is kihirdetik majd. Ne felejts el időben asztalt foglalni!
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten
  11. Lugosi Béla Bál
  Lugosi Béla, azaz Drakula Bál a budapesti Béla Bárban. Rettenetesen félelmetes, ijesztő, mégis elegáns beöltözős partit gründolnak a vérszomjas szervezők. Lesz vetítés, koncert, őrület, jelmezek, finomabbnál finom fogások, koktélok, na meg csetepaté. Ott a helyed!
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten

  Időpont: október 31. 19:00-1:00
  Helyszín: Béla Bár: Bartók Béla út 23., Budapest, 1114.
  Részletek: https://www.facebook.com/events/399749984291569/
   
  12. Rap Halloween, Analog Music Hall
  A város legfrenetikusabb beöltözős underground hiphop bulija vár az Analog Music Hallban! Ha jelmezben érkezel, a szórakozóhely megvendégel egy welcome drinkre. Ne hagyd ki!
  13 vérpezsdítő halloweeni program Budapesten
  13. One Dance, Ötkert
  Csütörtök este hatalmas hallowenni partit kotyvasztanak a belváros szíve közepén. A legrémisztőbb rnb, hip-hop és reggaeton slágerekre csapathatod hajnalig Budapest egyik legmenőbb bulihelyén. A jelmezben érkezőket welcome drinkkel jutalmazzák, a legjobb kosztüm tulajdonosa pedig a hely vendége egy Bacardi hajóra!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket