Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Diszkógömbök az internetről, olcsón – turbózd fel a bulit!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Az utóbbi években lassan elengedhetetlen kelléke a szilveszteri házibuliknak a csillogó diszkógömb. Íme néhány tipp, hol vehetsz szuperszonikus és olcsó diszkógömböt.
   
  A csillogó, villogó, pörgő, forgó diszkógömbök remekül felturbózzák a házibulit. Tegyél be egy jó kis táncolós muzsikát, kapcsold le a lámpát, a diszkógömböt pedig fel – és máris egy profi diszkóban érezheted magad!
   
   

  Színes retro gömbök

  Diszkógömbök az internetről, olcsón – turbózd fel a bulit!
  Habár nem túl nagy, de LED-es világításának köszönhetően viszonylag erős fényt bocsát ki magából. Előnye, hogy nem foglal sok helyet, asztalra és földre tehető. Ráadásul színes fényei a régi idők diszkóit idézik, ha retro partit szervezel, akkor feltétlenül érdemes beszerezni egy ilyet! 
   
  Ár: 5990,- Ft
   

  Klasszikus tükrögömb

  Diszkógömbök az internetről, olcsón – turbózd fel a bulit!
  Többféle méretben kapható, az egészen kicsitől a hatalmas lámpabúra-méretűig. Egy kisebb darab ára nagyon baráti, de ha nagyobbra van szükséged azt is könnyen találhatsz az interneten.
   
  Ár: 1.990 Ft.
   

  Gömbduett a haladóknak

  Diszkógömbök az internetről, olcsón – turbózd fel a bulit!
  Ez már egy komolyabb darab, a haladó partiarcok figyelmébe ajánljuk. A gömbben elhelyezett 46 lencse biztosítja, hogy a fény különböző irányokba sugározzon, így a piros, zöld, kék és narancs fények az egész helységet besugározzák. Előnye továbbá, hogy nem hangos, ezért olyan helyekre is rakhatjuk, ahol csendesebb zene szól. Nagyon energiatakarékos, hiszen 6 wattos fogyasztással rendelkezik. A gömb aránylag kicsit, 30 centiméter átmérőben forog, ezért szűkösebb helyeken is elhelyezhető.
   
  Ár: 11.870 Ft.
   

  Motoros gömb a bulimestereknek

  Diszkógömbök az internetről, olcsón – turbózd fel a bulit!
  Ez a csoda masina akár már nagyobb helyeken, bárokba és klubbokba is használható. A gömb piros, zöld, kék fényét és fényeffektusait a táncparkettre szórja, és a tengelye körül forog. A fényeffektus központja egy 13 cm diszkó gömb. Erős talpazatának köszönhetően a mennyezetre is jól rögzíthető.
   
  Ár: 6.690 Ft
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés