Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Erre a karácsonyi ajándékra vágynak a legtöbben – felmérés!


  Szerző: szilveszter.hu
  Közeleg a karácsonyi őrület, lassan alig lehet megmozdulni a boltokban. Érdemes tehát idejében beszerezni az ajándékokat. Ha még nem tudod, mi kerüljön a fa alá, íme egy szuper tipp, ami ráadásul könnyen beszerezhető!
   
  Egy friss amerikai kutatás szerint az Egyesült Államokban élő fiatalok nagy része vezeték nélküli fülhallgatónak örülne a legjobban. A piackutató Piper Jaffray cég kiderítette, hogy a legnépszerűbb az Apple terméke, az AirPods, de sokan szeretnének Nike, illetve Louis Vuitton fülhallgatót is. Az azonban nem derül ki a felmérésből, hogy melyik modell az abszolút favorit – már három típus is kapható.
   
  Erre a karácsonyi ajándékra vágynak a legtöbben – felmérés!
   
  Bár a felmérést nem itthon végezték, jól mutathatja a hazai igényeket, hiszen az amerikai trendek elég gyorsan beszivárognak hozzánk is. Magyarországon ugyan kevésbé elterjedtek az Apple-termékek, mint a tengerentúl, azért már minden nagyobb telefongyártó kínál az AirPodshoz többé-kevésbé hasonló bluetooth-os, aksis tokos füleseket.
   
  A kutatás szerint az amerikai vásárlók közel fele internetes áruházból szerzi be az ajándékokat elkerülve bolti sorbaállást, tülekedést. Az online vásárlás egyébként már hazánkban is egyre népszerűbb, de azért veszélyeket is tartogat, amiket érdemes figyelembe venni, mielőtt belevágunk!
   
  Források:
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés