Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Karácsonyi ajándékok Star Wars őrülteknek


  Szerző: Ivanyos Judit
  Tegye fel a kezét, akinek nincsen legalább egy Star Wars mániás barátja. Na, ugye! Plakát, plüssfigura, játékbábú – néhány szuper karácsonyi ajándéktipp a csillagközi krónika rajongóinak.
   
  Már hónapok óta Csillagok háborúja lázban ég a világ. Végre elérkezett a várva várt nap – december 18-án van ugyanis a Star Wars 7. részének, az Ébredő Erőnek magyarországi bematatója.
   
   
  Az eddigi hat rész alatt szinte megszámlálhatatlan érdekes karakter tűnt fel a Star Wars-ban, hogy az ajándékunk igazán nagy örömet okozzon, érdemes finoman rákérdezni a Csillagok háborúja imádó ismerősnél, hogy melyik karakter(ek) a kedvence(i). Innentől már egyszerűbb a dolgunk, hiszen olyan ajándékot kell keresnünk, amelyik a kedvenc szereplőt mintázza. Ha valamiért nem sikerül kideríteni, választhatunk olyan tárgyat is, amelyen mindegyik szereplő rajta van.
   

  Star Wars plakát

  Az Ébredő Erő
   
  Szuper és időtálló ajándék a kép vagy plakát. Előnye, hogy ha az ismerős kiteszi a falra, mindig eszébe juthatsz, hiszen tőled kapta a plakátot. Ebben a webshop-ban elképesztő sokféle Csillagok háború témájú plakátot találsz. Ha azonban ősi relikviákat keresel, akkor érdemes az nagyobb vásárlós oldalakon például az ebay-en keresgélni, itt találhatsz pár ezer forintos posztereket is, de persze a határ a csillagos ég, egy-egy eredeti darab akár több ezer eurót is érhet. 
   
   

  Star Wars bábú

  Star Wars bábuk
   
  Számos lehetőség közül választhatunk. Az alábbi linken például a 7. Epizód szereplőiből találunk egy játékfigurás szettet, ezeket inkább gyerekeknek ajánljuk. Ebben a webshopban azonban már komolyabb, kidolgozottabb példányok vannak, amelyeknek már a felnőtt testbe zárt Star Wars rajongók is örülnének. Természetesen, ahogy a plakátok esetében, úgy a bábukból is vannak nagyon egyedi, már-már múzeális értékű darabok.
   
  Karácsonyi ajándékok Star Wars őrülteknek
   
  Érdekesség, hogy épp a napokban kelt el 4 millió forintért egy Magyarországon gyártott Boba Fett bábú a Sotheby aukcióján. A dolog pikantériája, hogy állítólag a baba hamisítvány, csak másolata az eredeti 1989-ban gyártott magyar akciófiguráknak.
   

  Beszélő maszk

  Darth Veder
   
  Minden valamire való Star Wars rajongó játszott már el a gondolattal, hogy milyen lenne Darth Veder bőrébe bújni – legálabb csak egy napra... Hatalmas örömöt szerezhetsz a sötétoldal fanatikusainak egy Veder maszkkal, természetesen az igazi, amiből még a jellegzetes gépies szuszogós hangot is hallhatjuk.
   

  Star Wars-os világító kulcstartó

  Karácsonyi ajándékok Star Wars őrülteknek
   
  A kulcstartó is nagyon jó ajándék a barátunknak, hiszen bármikor előveszi a kulcsát, Te fogsz eszébe jutni. Hatalmas a választék – a Skywalker família képviselőitől kezdve bárkit fellelhetünk, még R2-D2 és Joda mesteres kulcstartó is van. Rendelhető interneten, de hazai nagy játékboltokban is megtalálható.
   

  Star Wars-os plüssfigura

  Ha viszont inkább pénztárcabarát megoldást keresel, akkor alánjuk figyelmedbe az egyik budapesti nagyáruházlánc szuper cuki Star Wars plüss figuráit. A figurák teleragasztott matricagyűjtőfüzettel akciósan kaphatók, de teljesen áron, matricák nélkül is megvehetőek.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés