Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Melyik kártyajátékok a legnépszerűbbek szilveszterkor?

   Melyik kártyajátékok a legnépszerűbbek szilveszterkor?
  Sokan barátok körében, otthon töltik el ezt az estét. Persze ilyenkor sem hiányozhat a megfelelő dekoráció. Ami viszont elengedhetetlen, azok a szórakoztató programok. Bár a társasjátékok rendkívül népszerűek, de természetesen előkerülhetnek a jól ismert kártyajátékok is.

  A klasszikus játékokról sokan hajlamosak elfeledkezni annak ellenére, hogy általában mindössze egy-két pakli kártya szükséges hozzá, és akár órákig tartó kellemes időtöltést biztosítanak.
   
  Nézzük is meg, hogy melyek azok a klasszikus játékok, amelyek felhőtlen kikapcsolódást nyújthatnak a fiatalabbaknak és az idősebbeknek egyaránt ezen a varázslatos estén.
   
  Blackjack
  A blackjack, azaz a 21 mindig jó választás. Egyszerűek a szabályai, az izgalom azonban soha nem marad el. Ráadásul nem sok minden kell hozzá, hiszen egy-két pakli kártyával akár órákon át is jól szórakozhatunk.

  Ez a játék akkor is izgalmas lehet, ha valaki egyedül tölti a szilveszter estét. Számos, akár ingyenes online változata van. Ráadásul, ha egy élő blackjack játékba vágunk bele, akkor máris nem érezzük magunkat egyedül. Ez persze akkor is jó móka lehet, ha társaságban töltjük a szilvesztert.
   
  Póker
  Néhány évvel ezelőtt a póker volt minden házibuli sztárja. Bár ez a népszerűség mára már megkopott, sok háztartásban még ma is megtalálhatók a póker szettek. A póker azért is jó választás, mert nagyon egyszerűek a szabályai.
   
  Ha valami pedig nem egyértelmű, akkor az interneten pár perc alatt meg lehet találni a választ. Ráadásul a játék változatosságának köszönhetően sok izgalmas perceket okoz akár szűkebb körben, akár nagyobb társaságban játszunk.
   
  Bakkarat
  Sokan talán nem is gondoltak arra, hogy ezt a klasszikus játékok akár otthon is lehet játszani. A francia eredetű bakkarat azonban talán a legegyszerűbb szabályokkal rendelkezik, miközben rendkívül izgalmassá varázsolja az estét. Éppen ezért kár lenne kihagyni a szilveszteri parti játékai közül.

  A bakkarat ráadásul tipikusan az a játék, amely a szerencsén alapul. Így otthon, tét nélkül bármeddig újra és újra lehet próbálni, hogy kinek lesz szerencséje.
   
   Melyik kártyajátékok a legnépszerűbbek szilveszterkor?
   
  Ulti
  Ha az ultit említjük, akkor sokan arra asszociálnak, hogy ez az idősebb korosztály játéka. Nem is gondolják, hogy ez a játék, bár egyetlen pakli kártya elegendő hozzá, mennyire izgalmas.
  Bár a szabályai egy picit bonyolultabbak, mint a többi játék esetén, mégis megéri picit beleásni magunkat. Egy-egy ulti partit ugyan nem kísérnek hasonló izgalmak, mint például a bakkaratot, de az biztos, hogy egész estén keresztül jól fogjuk érezni magunkat.

  Uno
  Ez az a játék, amit inkább a fiatalabb korosztály választ. A szabályai egyszerűek, és egy-egy parti akár órákig is eltarthat anélkül, hogy bárki is unatkozna. Ehhez a játékhoz egy speciális kártya szükséges, de szerencsére ezt már bárhol be lehet szerezni.

  Összegzés
  Összefoglalva elmondható, hogy ha valaki egész estés, mégis megfizethető szórakozásra vágyik, akkor ezekkel a klasszikus kártyajátékokkal nem foghat mellé, függetlenül attól, hogy milyen korosztály számára szervez partit. Ezek szabályai egyszerűek, és általában egy-két pakli kártya elegendő ahhoz, hogy hosszú időn keresztül jól érezzük magunkat.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés