Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Mi kell a tökéletes szilveszteri bulihoz?

  A karácsonyi zsongás után a legtöbben szeretik kiereszteni a gőzt a szilveszteri buli során, mi pedig adunk néhány tippet a szilveszteri felkészüléshez, hogy garantáltan stresszmentes lehessen! 
   
  Szilveszteri programok Budapesten
   
  Ha van olyan időszak az évben, amikor programok egész sora vár ránk, az az év vége. Céges karácsony, vendégeskedés másoknál, vendéglátás otthon, szilveszteri programok, újév köszöntés. Ezekhez a programokhoz hozzátartozik a készülődés. Ha nálunk van a program, be kell szerezni mindent, elő kell készülni, sütni és főzni, ha pedig máshoz megyünk vendégségbe, ki kell találni azt is, hogy mit vigyünk a házigazdáknak. 
   
  A háziasszonyok jelentős része valószínűleg egyetért abban, hogy a legjobb program az, amikor nem nekünk kell főzni, mosogatni és eltakarítani a romokat a közös programok után, ezért érdemes a szilveszteri buli ötletek közé bedobni néhány különleges, házon kívüli programot is.
   
  Szilveszteri buli tippek
   
  Budapest szilveszter 2022! Mi jut először az eszünkbe? Naná, hogy egy fergeteges utcabál! Ha az utcán tervezzük tölteni a szilveszter éjszakát, érdemes alaposan átgondolni az öltözékünket és a mókás kiegészítők alá felvenni jó pár meleg holmit. 
   
  Egy-két pohár pezsgő kellemesen átmelegít ugyan, mégsem érdemes megkockáztatni, hogy megfázással kezdjük az új évet egy felelőtlen szilveszteri party miatt! De a szilveszteri buli Budapest Belvárosában nagyon jó választás, vétek lenne kihagyni!
   
  Az utcabálok mellett zenés-táncos mulatságot is találunk szép számmal a város különböző pontjain. Érdemes a szilveszteri bulik között időben szétnézni és biztosítani a belépőnket, mert a jegyek általában gyorsan elfogynak. 
   
  Mi kell a tökéletes szilveszteri bulihoz?
   
  Ezek a bulik szerencsére sok előkészületet nem igényelnek, hiszen az ételt, italt és a zenét is a hely intézi. Nekünk nincs más dolgunk, mint felvenni a bolondos kiegészítőket, a legcsillogóbb ruhánkat, a legvagányabb ingünket és mulatni hajnalig! 
   
  Az egész évben pezsgő bulinegyed december 31-én is megtelik külföldi hangokkal, így ne lepődjünk meg, ha éjfél után minden utcasarkon azt halljuk, hogy “Happy New Year Budapest”.
   
  Szilveszteri koncert
   
  A visszafogottabb mulatságok kedvelői sem unatkozhatnak szilveszterkor, hiszen számos komolyzenei koncertet is rendeznek. A város legpatinásabb épületeiben tartott koncertekre is érdemes jó előre lefoglalni a jegyeket, hiszen a szilveszteri koncert minden évben népszerű.
   
  Ha már megvan az általunk kiszemelt eseményre a jegyünk, nincs is igazán más dolgunk, mint megtervezni az eljutást és kiválasztani az eseményhez leginkább passzoló öltözékünket. A hangversenyek, kamara koncertek, bálok etikettje jellemzően megkívánja az elegáns öltözetet. Erre érdemes figyelni a tervezésnél és esetleg a jegyvásárlásnál is érdeklődni, hogy van-e különleges dressz kódja az estnek.  
   
  Mi kell a tökéletes szilveszteri bulihoz?
   
  A szilveszteri buli 2022-ben is felejthetetlen eseménynek ígérkezik, érdemes ezért időben körülnézni a programkínálatból és jegyvásárlással biztosítani a helyünket a legjobb eseményeken. Így tuti, hogy nem kell majd mosogatással kezdeni az újévet! 

Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket
Címkék: szilveszteri buli

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés