Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszteri buli helyett meghitt pihenés? Miért ne!

  A hagyományos bulik és tűzijátékok mellett egyre többen választják a romantikusabb és pihentetőbb alternatívákat. A tömött partik és hajnalig tartó dorbézolás helyett egy testi-lelki feltöltődést kínáló wellness hétvégét választanak. Nem csoda, hiszen sokan mókuskeréknek érezzük az életünket, és jól esik megérdemelt pihenéssel búcsúztatni a teendőktől zsúfolt évünket.
   
  A karácsonyi rokonlátogatások és az első munkanap között nem mindig van lehetőségünk nagy utazásokban gondolkodni. Ez nem is baj, hiszen relaxálásra egy rövidebb belföldi utazás is tökéletes lehet. Ráadásul ebben az időszakban csak úgy záporoznak ránk az ünnepi extrákat tartalmazó utazás ajánlatok. Ha még mindig bizonytalan lennél, összegyűjtöttünk néhány indokot, miért is éri meg szilveszterkor a kikapcsolódásra szavazni a pároddal!
   
  Kikapcsolódás
   
  Egy belföldi wellness-úticél lehetővé teszi, hogy a párok kiszakadjanak a mindennapi rutinból, és teljes mértékben ráhangolódjanak egymásra. Néhány napra elfelejthetik a stresszt, amiben például egy erdei helyszín vagy egy kényeztető páros masszázs nagy segítséget jelenthet!
   
  Egészség és feltöltődés
   
  A wellness-hétvége során a párok lehetőséget kapnak arra, hogy kényeztessék magukat, például masszázzsal, szaunázással és gyógyfürdőkkel. Ezek a tevékenységek segítenek a test és a lélek feltöltésében. A svédasztal előtt állva pedig az a lehetőségünk is megvan, hogy az egészségesebb vacsora-alternatívát részesítsük előnyben.
   
  Romantika
   
  A legszebb wellness-helyszínek általában romantikus környezetben találhatók. Egy festői kastély, egy eldugott házikó a fenyvesek között, egy otthonos panzió a tóparton,  gyertyafényes vacsorával és privát pezsgőfürdővel megspékelve. Ezek a pillanatok mélyíthetik a párok közötti köteléket.
   
  Testi-lelki harmónia
   
  Bár cikkünkben párokról és romantikus kikapcsolódásról van szó, a kapcsolatunk mellett ugyanilyen fontos törődnünk a saját, egyéni jóllétünkkel. Nem kell kétségbeesnünk például, ha a bioritmusunk vagy a hobbijaink nem passzolnak 100%-osan. Ha a párunkkal ellentétben például koránkelők vagyunk, használjuk ki az “énidőnket”, és meditáljunk, kocogjunk vagy élvezzük a privát wellnessrészleg-használatot.

  Pihenés a turistáskodás kényszere nélkül

  Egy minden jóval ellátott, hazai wellness-szálloda további előnye, hogy megengedhetjük magunknak, hogy valóban csak a pihenésre és a jó értelemben vett semmit tevésre koncentráljunk. Nem lüktet bennünk a kényszer, hogy fel kell fedeznünk egy ismeretlen európai nagyváros minden zegét-zugát, vagy szelfiznünk kell az összes templom előtt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne csempészhetnénk egy kis aktivitást a hétvégébe! Néhány hossz az úszómedencében, egy kiadós séta vacsora előtt, vagy akár egy fél napos kirándulás az erdőben segít még jobban kiszellőztetni a fejünket.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés