Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszteri party - témák és ötletek

  Rohamléptekkel közelít ennek a magyarok számára igencsak furcsa évnek a vége. Többen most biztosan azt mormolják - végre! Szóval itt az ideje, hogy megszervezzük a saját extra partinkat - a korlátozásokat figyelembe véve persze. Hozunk most néhány egyedi újévi témát, amelyből lehet csemegézni.
   
  A legjobb szilveszteri ötletek
   
  Bármilyen körülmények között is élnek a mai anyukák, mindőjükre nehezedik bizonyos társadalmi nyomás, hogy részt vehet-e egy újévi partin, pláne, ha netalán rendezne is egyet - már ha egyáltalán megengedik ezt ebben a zavaros évben!
  Kaszinó témák, diszkóhangulat, vagy akár visszapörgetni az időt a buli erejéig mind-mind jó módszer arra, hogy elbúcsúzzunk az évtől. Ha tehát stílusosan szeretné üdvözölni az új évet, akkor íme néhány kreatív szilveszteri ötlet.
  Szilveszteri party - témák és ötletek

   
  Kaszinó téma
  Számos újévi kaszinó-parti ötlet létezik, gondolhatunk itt a saját játékasztalok felállítására, vagy hogy felvesszük az osztó szerepét, előírjuk a szmoking és old-school stílusú ruházat viselését - mindehhez az online kaszinó jó alapot adhat.
  Körülülheti a pókerasztalt barátaival, s lehet Ön az osztó, beállíthat egy rulett-asztalt, vagy akár bingót is kínálhat azon barátai számára, akik szeretik az igazi szerencsejátékot.
  Ami a legjobb, hogy manapság nem kell mindezt egyedül leszerveznie. Mi magyarok annyi csodálatos online kaszinóhoz férhetünk hozzá, ahol élő osztókkal folyik a játék, hogy kedvére testreszabhatja a saját estjét. Hagyja, hogy a tévében vagy a laptopján megjelenő krupiék végezzék a munkát, így lehetővé téve, hogy vendégei igazán modern keretek között fogadjanak.
   
  Szervezzen diszkót
  Ha a tánc inkább passzol a személyiségéhez, mint a szerencsejáték, akkor egy hangulatos diszkószoba kialakítása az egyik legjobb szilveszteri buli téma lehet 2021-re.
  Állítson össze egy funky 70-es évekbeli lejátszási listát, jelöljön ki vendégeinek olyan dress-kódot, mintha a Szombat esti lázból léptek volna ki, és ne feledkezzen meg egy fényes diszkógömbről sem a hangulat megkoronázásaképp! Csak egyet ne felejtsen; ha inkább részt vesz egy ilyen partin, mintsem a vendéglátó szerepét tölti be, és egész éjszaka bulizik, akkor elég érdekesen nézhet ki másnap reggel hazafelé!
   
  A ‘viharos 20-as évek’ téma
  Itt még jobban visszatekerjük az idő kerekét, mint az old-school témánál. Az egyik viharos húszas évekből a másikba! 100 évnyi folytonos változást kísérhettünk már figyelemmel azóta a ragyogó évtized óta, de bőven megérdemli, hogy újra megünnepeljük, és az újévi party erre tökéletes alkalmat kínál.
  Szerezze be Charleston öltözékét, hangosítsa fel a jazz zenét, és máris kész a tökéletes Gatsby-stílusú hangulat alapja az év utolsó, varázslatos bulijához.
  Szilveszteri party - témák és ötletek
   
  Csillámparty tematikájú buli
  Jó erős a porszívója? Nem érdekli, mekkora rendetlenség lesz otthon? Nos, a csillámparty tematika talán épp az, amit Ön keres.
  A klasszikusabb újévi party-k hangulatát követve, itt a rengeteg flitter, ragyogás és csillogás kerül a középpontba - miért ne próbálná ki?
  Kérje meg vendégeit, hogy viseljék a legfényesebb, legragyogóbb ruhájukat, biztosítson nekik minden olyan csillámanyagot, amellyel díszíthetik bőrüket, vagy épp szétszórhatják, és ne feledkezzen meg a konfettiágyúról, a szerpentinekről és a csillogó lufikról sem. Kicsit rendetlen, de megéri!
   
  Konklúzió
  Bármilyen bulit is választ szilveszter estére szilveszter idején, szervezze és kivitelezze biztonságosan, a szabályozásokat betartva, vigyázzon magára és vendégeire, és persze érezzék jól magukat!

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés