Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Újévi fogadalomból cégalapítás? – Így lesz tervekből valóság

  Ábrándozás helyett.


  Szerző: szilveszter.hu
   
  Vannak viszont olyan elhatározások is, amik már régóta érnek az emberben, hosszan fortyognak, mielőtt a felszínre törnének, ha egyáltalán sikerül nekik. Ezek azok a döntések, amiket különösen nehéz meghozni. Az egyik legnépszerűbb ezen a listán a munkahelyünkön való felmondás, illetve az ezt követő önmegvalósítás terve. De miért ne lehetne ebből valóság?
   
  Egy jó ötlet aranyat ér
   
  Cégalapítás előtt sokan melengetnek hosszan egy jónak tűnő ötletet, amit szívesen megvalósítanának egy vállalkozás, cég formájában, de aztán ebből a legtöbbször nem lesz más, csak egy keserves felkiáltás, amikor másnál látjuk viszont az ötletünket. „Ezt én is tudtam volna!” „Pontosan ezt akartam én is!” Menjünk elébe, és vágjunk bele! A Logosz segítséget nyújt a cégalapítás előtt állóknak, megkönnyíti az ilyenkor fontos döntések meghozatalát. Ingyen tanácsadással és az ebben az időszakban meglehetősen nagy számban létező kérdések megválaszolásában is segítenek. Ezután a cégforma és az adózási mód kiválasztásában is támaszt nyújtanak, ami különösen hálás dolog, különösen akkor, ha korábban semmilyen gyakorlati tapasztalatunk nem volt ezen a téren.
   
  Éppen ezért bátran támaszkodhatunk a Logosz cégcsoport szakembereire, akik országszerte elérhetőek. A cégalapítás egyik legfontosabb feltétele, hogy rendelkezzünk egy későbbi székhellyel, ami bejegyzett irodaként funkcionál majd. A székhely bizonyos kötelezettségek ellátásával jár, amit ha nem tudunk, illetve nem akarunk biztosítani, akkor a székhelyszolgáltatás igénybevételével megoldhatjuk. Ebben az esetben a kapcsolódó kötelezettségeket a szolgáltató ellátja, így egyebek mellett a hivatalos szervek előtt vállalja a képviseletet, biztosítja a szükséges hivatalos iratok átadását. Ezek a szolgáltatások akár kedvezményesen, együtt is igényelhetőek. Így pedig nem marad más dolgunk, csak belekezdeni!
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés