Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Erezd el a hajad – szilveszteri koncertek minden mennyiségben

  Minden, amit az idei szilveszteri koncertekről tudni kell


  Szerző: Ivanyos Judit
  Az ország minden részén, persze főként a fővárosban, de rengeteg vidéki városban is bőven találunk idén szilveszteri koncerteket. A Szilveszter.hu programkínálatából települések szerint is keresgélhetsz, de helyszín- vagy programtípusok szerint is böngészhetsz.
   

   

  Városi, utcai szilveszterezés

  Városi szilveszter
   
  Több megyeszékhelyen vagy nagyobb városban búcsúztathatjuk egy hatalmas szabadtéri program keretében az óévet. Ezeket a programokat általában a város főterén tartják. Egy nagyobb színpadot állítanak fel, amely köré a szilveszterező tömeg csődülhet össze. Sok helyen több koncertet is tartanak egymás után, általában neves sztárfellépőkkel megspékelve.


   

  Gálavacsorás koncertek

  Gálavacsorás koncertek
   
  Akár éttermekben, szállodákban, rendezvényhelyszíneken, de még hajókon is rendeznek vacsorákkal egybekötött óévbúcsúztató esteket. A gálavacsoraként emlegetett eseményeken általában több fogásos menüre lehet számítani, sok helyen ráadás menüvel és korlátlan italfogyasztással. A koncert/ek vagy az étkezés alatt, vagy közvetlenül utána következik/nek. Gyakran ismert sztárok is feltűnnek ezeken az esteken. Nem feltétlenül estélyiben és frakkban feszítős eseményről van szó, kisebb éttermek, lazább szórakozóhelyek, vidéki csárdák is rendeznek vacsorás szilvesztereket.
   

  Csápolós rock bulik

  Rock koncertek
   
  Idén is több helyen bulizhatjuk át az óév utolsó estéjét valamelyik rock koncerten. Kiüvölthetjük magunkból az elmúlt év nyűgjét, baját s örömét egy nagyobb szórakozóhelyen, de kisebb pincehelységekben is. De, ha kímélnénk pénztárcánkat és mindenképpen hajnalig tartó őrjöngésre vágyunk elnézhetünk valamelyik egyetemi klubhelységbe is.

   

  Ha szól a jazz…

  Jazz koncert
   
  A hazai jazz klubbok nagy részében lehet számítani extra szilveszteri műsorra, de több pincehelységben, pubban vagy étteremben is a jazz lesz a főszerepben. Ünnepeld az újévet hangulatos jazzt hallgatva, ínyenc borok és gourmet finomság társaságában.
   

  Nosztalgia bulik – a retro szerelmeseinek

  Ha pedig egyik  trendkövető program, koncert sem hoz igazán lázba, és inkább régi kedvencedet hallgatnád, akkor valamelyik múltidéző koncerten vagy buliban a helyed. A Szilveszter.hu programkínálatában retro bulik és zenei programok közül is szemezgethetsz.
   
  Retro party
   
  Bárhova is mész, mindig tartsd észben, az a fontos, hogy jól érezd magad, ha nem tudsz ellazulni valahol, nyugodtan állj tovább – szilveszterkor szerencsére rengeteg lehetőséged akad, nem muszáj az első buliban leragadnod!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Ezeket is ajánljuk

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés