Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Lemaradtál? – pótszilveszteri programok az egész országban


  Szerző: Ivanyos Judit
  Dolgoznod kellett szilveszter este? Nem volt időd méltóképpen megünnepelni az újévet? Úgy érzed, lemaradtál valamiről, vagy csak szeretnél még egy lapáttal rátenni a szilveszteri bulira? Íme néhány szuper pótszilveszteri tipp – szerte az országban!
   

  Pótszilveszteri programok

  Sajnos megesik, hogy pont szilveszter este is dolgoznunk kell, vagy más okból nem jut időnk az óévbúcsúztató csapatásra, és emiatt hiányérzet marad bennünk. Szerencsére most több helyen is tartanak pótszilveszteri bulikat, hogy bepótolhassuk lemaradásainkat. Az alábbi linken pótszilveszteri programok közül keresgélhetsz.
   
  Lemaradtál? – pótszilveszteri programok az egész országban
  Budapesten és vidéken is számos pótszilvezteri program közül választhatunk, amelyeket január 1. és január 9. között tartanak. Példának okáért január 2-án a kaposvári Club Chrome klubban lesz pótszilveszteri csapatás, január 8-án fürdőpartit rendeznek a Zalakarosi Fürdőben, január 9-én pedig gourmet vacsorával egybekötött óévbúcsúztatót tartanak Budapesten, a Visegrádi utcában található Trófea Grill Éttermben
   

  Pótszilveszter szállodákban

  Karos Spa Superior
  A legtöbb hazai wellness szálloda csordultig megtelik vendégekkel a két ünnep között, és gyakran csak akkor van esélyünk helyet találni, ha jó előre lefoglaljuk a szállást. Emiatt sokan lemaradnak a szilveszteri wellness-ről. Több szálloda kínál azonban pótszilveszteri csomagajánlatokat azoknak, akik lemaradtak volna az év végi kényeztetéssel egybekötött szilveszteri mulatságokról, vagy csak duplázni szeretnének. A pótszilveszteri csomagajánlatok közül itt szemeszgethetsz.
   
  Ahogy legtöbbször a szilveszteri csomag, a pótszilveszteri csomag is minimum két éjszakát, félpanziós ellátást (bőséges reggeli és vacsora) foglal magában. Az alapár általában két ágyas szobákra vonatozik, de sok helyen van lehetőség más típusú szobákat is választani. A legtöbb helyen gyermekkedvezmények is igénybe vehetőek. A szálloda wellness-részlege általában korlátlanul vehető igénybe, és csak extra szolgáltatásokért kell külön fizetni, mint például a professzionális masszázsokért. Több helyen esti- és gyermekprogramok és szauna szeánszok színesítik a repertoárt.
   
  Érdemes átböngészni a pótszilveszteri csomagajánlatokat, az időpontok ugyanis mindenhol eltérőek. Vannak olyan helyek, ahol január elejétől akár március végéig eltölthetünk pótszilveszteri wellness hétvégéket.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés