Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Így szilveszterezz a pároddal kettesben

  Az emberek többsége úgy tartja, hogy szilveszterezni csakis nagy társaságban lehet, szinte kötelező a megjelenés egy házibuliban, vagy szórakozóhelyen. A társadalmi befolyás már-már kötelező bulizás benyomását kelti az emberekben, holott a szilveszter nem erről szól.
   
  Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy a kötelező év végi bulizás helyett kettesben töltik a szilvesztert a párjukkal. Az óév búcsúztatásnak nem feltétlenül kell megegyeznie a féktelen ivászattal, az óriás és hajnalig tartó bulizással, szilveszterezni másképpen is lehet.
   
  Így szilveszterezz a pároddal kettesben
   

  Szilveszter a pároddal otthon

  Ha számos meghívásotok van, de nem jutottatok dűlőre a programokkal kapcsolatban, akkor dönthettek úgy is, hogy idén kihagyva a kötelező bulizás, kettesben töltitek a párotokkal a szilvesztert. Bizonyára veletek is előfordult már, hogy az egyikőtök ide, a másik oda akart menni, de végül inkább az otthonmaradás mellett döntöttetek. Ha nem tudtok választani a lehetőségek közül, ne féljetek az otthoni szilveszterezéstől, hiszen az sokkal kellemesebben telhet a kötelező party hangulat helyett.
   
  Ha Ti is az ünnepi dolgozók népes táborába tartoztok, akkor jól tudjátok, hogy az év végi nagy hajrá a munkahelyen, különösen a karácsonyi sütés-főzés-bevásárlás mizéria után a végső erőtöket is próbára teszi. Az év végi robotolás könnyedén a party hangulat gyilkosává válhat, amikor csak arra vágytok, hogy hazatérve a párotokkal töltsétek a szilvesztert.
   

  Hogyan töltsétek a szilvesztert kettesben?

  Otthon is lehet ünnepelni szilveszterkor, kettesben a pároddal. Nem kötelező ahhoz buliba mennetek, hogy ünnepivé tegyétek a szilvesztert, amikor mindezt otthon is megtehetitek.
   
  Díszítsétek fel a lakást karácsonyi égősorral, gyújtsatok gyertyákat, varázsoljatok ünnepi és egyben romantikus hangulatot magatok köré. Készítsetek szilveszteri ételeket, de ügyeljetek az újévi babonákra, nehogy aztán átokkal indítsátok az új esztendőt.
   
  A gasztronómiai élmények mellett élvezzétek a kettesben töltött időt. Pihenjétek ki a karácsonyi fáradalmakat, elevenítsétek fel az óév szebb pillanatait és beszéljétek át az újévi terveket.
   
  Ha azonban romantikamentes szilveszterre vágytok, akkor számos kabaré és műsor közül válogathattok a tévében. Éjfélkor hallgassátok meg a Himnuszt, bontsatok pezsgőt és egy édes csókkal Boldog Új Évet kívánva lépjetek be az új esztendőbe. Ne feledjétek, a babonák szerint olyan lesz az év, amilyen az újév, tehát ha sókkal köszöntitek, akkor az újév is nagy valószínűséggel édes lesz. Külföldön szokás például mézzel bekent ajakkal csókot adni a másiknak.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés