Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszter Budapesten – a legszuperebb óévbúcsúztató programok

  Ha még nem tudod, hol töltöd a szilvesztert, vagy még hezitálsz, hogy melyik programot is válaszd, akkor a legjobb helyen jársz. Most összegyűjtöttük a legjobb idei szilveszteri buli lehetőségeket, hogy megkönnyítsük a választást!
   
  Szilveszter este
   

  Hol bulizzunk?

  Ahogy az elmúlt években, idén annál inkább léptem-nyomon szilveszteri partikba botlunk majd a belvárost járva, de számos külvárosi helyszínen találunk majd bulikat. Érdemes átböngészni a Szilveszter.hu programkínálatát, ahol helyszínek szerint is kereshetünk. Tölthetjük az év utolsó estéjét például pubokban, szórakozóhelyeken, rendezvényhelyszínen, színházban, de akár szabadtéri helyszíneken is.
   

  Szilveszteri gálavacsorák

  Szilveszteri gálavacsora
   
  Rengeteg buli szilveszteri esemény közül válogathatunk idén is. Kezdhetjük például az estét egy illusztris óévbúcsúztató gálavacsorán, melyeket általában éttermekben, szállodákban, de még az is előfordul, hogy egy, a Dunán úszó hajón tartanak. Nem kell megijedni, nem feltétlenül estélyiben flangálós eseményekről van szó, de persze érdemes előre tájékozódni a dress code-okról.
   

  Koncertek minden mennyiségben

  Szilveszteri koncert
   
  Akik esetleg attól tartanak, nem lesznek nagy bulik Budapesten – nem kell aggódniuk, idén is rengeteg zenei program közül válogathatunk. Lesznek gigakoncertek jól ismert sztárokkal, pince klubos rock bulik, de nosztalgiázó koncertek is rég nem látott előadókkal is. Ajánlott átböngészni a programlehetőségeket, mert híres zenészek lépnek fel mindenfele, lehet pont a kedvenced?
   

  Csillárszaggató partik

  Az idei repertoárból sem maradhatnak ki hajnalig, akár reggeli tartó gigantikus, elektronikus bulik. Egyes helyeken szilveszteri vacsorát, korlátlan italfogyasztást esetleg koktélakciókat is tartalmaz a belépő. Dress-code általában nincs, azt tanácsoljuk, engedd szabadjára a fantáziád, ne fogd vissza magad – öltözz be valaminek, legyél feltűnő, vagy húzd elő a legtrendibb szettet a szekrényedből!
   
  Elektronikus party
   

  Jazz koncert vagy retro party?

  Több budapesti jazz klubban, illetve kis pubban hallgathatunk - borunkat kortyolgatva - kellemes jazz zenét. Több helyen gálavacsorával is megspékelik a hangulatos jazz koncertet. Ha pedig egy kis múltidézésre fáj a fogunk, akkor valamelyik táncolós, budapesti retro buliban a helyünk.
   

  Színházi előadások és kabarék

  Az idei szilveszter kulturális programokban sem szűkölködik, mehetünk színházba december 31-n napközben, de találunk gourmet vacsorával egybekötött előadásokat is. Ha pedig semmiképpen sem szeretnénk beleférni a bőrünkbe, akkor valamelyik szilveszteri kabaréra érdemes jegyet váltani.
   
  Színház szilveszterre
   

  Táncok és bálok

  Végül, de semmiképp sem utolsó sorban az idei kínálat különleges táncos estéket és még óévbúcsúztató bálokat is tartogat.
   
  Bármit is választasz a lényeg, hogy engedd ki a gőzt, és igazán emelkedett hangulatban köszöntsd az újévet!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés