Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 10 dolog, amit ne tegyél egy buliban


  Szerző: Ivanyos Judit

  Bulizáskor általában jobban elengedjük magunkat, lazulásra, kikapcsolásra mindenkinek szüksége van. Előfordul azonban, hogy túllövünk a célon, ami után törvényszerű a hetekig tartó szégyenkezés. Összegyűjtöttük a 10 legcikisebb dolgot, amit egy buliban el lehet követni.

   

  1. A piától nem látni 

  Legkellemetlenebb dolgokat általában részegen követjük el. Nincs cikibb, mint a legjobb buli közepén kidobni a taccsot, vagy az asztal tetején ősi, termékenységi táncot lejteni. Hogy mindezt elkerülhesd, először is figyelj arra, hogy ne igyál túl sokat. Könnyen elvesztheted a kontrollt, ha kevered az italokat, vagy, ha túl gyorsan iszol. Tarts szünetet, és igyál vizet két pohár között.
   

   
  ivászar

  2. A kötözködő

  Sajnos sokan kötekedőssé, agresszívvá isszák magukat. Nincs is rosszabb, mint sajgó gerinccel, kék-zöld foltokkal ébredni másnap. Ne köss bele úton-útfélen mindenkibe. Marad jóhiszemű: valószínűleg nem azért lóg az előtted lévő cipőfűzője, hogy eless benne, és a melletted álló sem direkt fröccsentette rád sörhabját a tömegben. Ha pedig beléd kötnek, próbálj meg nyugodt maradni, és felnőtt módjára kezelni a szituációt.
   
  Verekedés
   

  3. A lerázhatatlan

  Ne mássz rá másokra, ha azt látod, hogy nem kíváncsiak rád, húzódj vissza. Nagyon idegesítő, amikor egy férfi nem veszi észre magát, és az ötödik lepattintó szöveg után sem. Ennél már csak az cikibb, amikor valaki az összes potenciális egyedre kiveti a hálóját a buliban.
   

  4. Gomba-módi

  Ha nincs jó kedved, ne indulj el bulizni, inkább kapcsolj ki, maradj otthon. Senki nem szereti a savanyú parti-gyilkosokat. Neked sem jó percenként órádra pillantva, a sarokban gubbasztva tölteni az egész estét.
   

  5. Cikis hacuka

  Buliba indulva szeretünk feltűnőbb darabokat ölteni magunkra, de érdemes vigyázni, ne vessük el a sulykot. Ha nem jelmezbálra mész, a neonnaci, a cowboy kalap, de a nagyapád bajuszkötője is maradjon inkább otthon.
   
  Lady Gaga

   

  6. Őszinteségi roham

  Illuminált állapotban bizony elfordulhat, hogy olyasmi csúszik ki szájunkon, amit később nagyon megbánunk. Ne ilyenkor valld meg a srácnak/lánynak, akit kétszer láttál életedben, hogy halálosan szerelmes vagy belé.
   

  7. A pletykafészek

  Ne azzal próbáld meg feldobni a hangulatot, hogy barátaid, ismerőseid magánéletét teregeted ki. Attól nem leszel érdekesebb, ha másokat életében vájkálsz. De az sem szerencsés, ha a magánéleted legintimebb részleteivel próbálod meg szórakoztatni a jelenlévőket.
   

  8. A pulton alvó

  Ha fáradt vagy, már leragadnak már szemeid, indulj haza. Mindig rosszul kezdődik az a mondtat, hogy „csak 5 percre pihentetem a szemem”. Nem túl kellemes arra ébredni, hogy sörben ázik hajad, értéktárgyaidnak pedig lába kelt.
   
  10 dolog, amit ne tegyél egy buliban
   

  9. Bunkó szövegek

  Mellőzd a káromkodást és a bukó beszólásokat. Általában az sem jön be senkinél, ha valaki azzal indít, hogy „Kőkóla Szívi?” vagy „Szia Cica! Van gazdád?”.
   

  10. Amikor, eltörik a mécses

  Vannak rossz esték, nehéz periódusok életünkben, amikor még a bulizás sem tud feldobni. Ilyenkor még mindig érdemesebb hazaoldalogni, mint ráinni a rosszkedvre. Nincs szomorúbb, mint a tömegben, idegenek szeme láttára pityeregni. 
   
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés