Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Élő közvetítés a világ nagyvárosaiból – kukkants be szilveszterre!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Pillants bele a nagyvárosok utcai szilveszteri forgatagába, a webkamerás felvételek segítségével egy szempillantás alatt Londonban, Párizsban vagy éppen New York-ban érezheted magad.
   

  New York - kívánságeső a Times Square-en

  Szilveszter New York-ban
  Ahogy az elmúlt években, várhatóan idén is mintegy egy milliós tömeg gyűlik össze a Times Square-en az újév köszöntésére. Minden évben a legnagyobb szenzáció a hatalmas szilveszteri gömb, amely egészen december 30-a éjfélig egy múzeumban rostokol, és bárki beledobhatja újévi kívánságát. Majd szilveszter napján felbukkan a legmagasabb felhőkarcoló tetején, éjfélkor pedig kirobban, és a cetlik – milliók kívánságaival – szerte-széjjel hullanak, kavarognak New York főterén. Ha élőben szeretnéd látni a gömb "felrobbanását", akkor kattints a linkre budapesti idő szerint éjfél után hat órával!
   
  Idén azonban nemcsak a New York-ban tartózkodók kívánságait teljesíti a szilveszteri gömb, ugyanis a Twitter vagy Instagram segítségével bárki elküldheti kívánságát, melyet az esemény szervezői beletesznek az ominózus gömbbe. Használd a #nyewishingwall hashtaget, és posztold kívánságodat a Twitterre vagy az Instagram-ra. Légy részese ennek a fantasztikus kívánságesőnek!
   

  London - tűzijáték a Big Bennél

  Tűzijáték Londonban
  Minden évben fergeteges tűzijátékkal köszönti a világváros az újévet Big Ben környékén, és ez idén sem lesz másképp. A webkamera segítségével figyelheted, hogyan gyülekezik a tömeg London központjában. Ha szeretnéd látni az éjféli ünneplést és tűzijátékot, nézz be Londonba budapesti idő szerint éjfél után egy órával.
   

  Párizs – utcafesztivál a Diadalívnél

  Utcafesztivál Párizsban
  2019-ben is hatalmas utcai fesztivált rendeznek a világ egyik legszebb sugárútján, a Champs-Elysées-on. Érdemes bekukkantani a párizsi forgatagba is, ugyanis 23.30-23:50 között egy különleges videó-show-t vetítenek a Diadalívre, az Eiffel Torony pedig gyönyörű szilveszteri fényekben tündököl. Idén több mint 100.000 embert várnak az utcai eseményre. Párizs és Budapest között nincs időeltolódás, ezért éjfél tájékán érdemes megnézni a felvételeket.
   

  Berlin - giga buli a Brandenburgi kapunál

  Tűzijáték a Brandenburgi kapunál
  Az idei évben is hatalmas szabadtéri partit rendeznek Berlin emblematikus sugárutján, a Brandenburgi kapu és a Győzelmi oszlop között. Több mint 2 kilométeres utcafesztiválra lehet számítani – színpadokkal, show-műsorokkal, partisátrakkal, fény- és lézer-show-kal és rengeteg ételes, italos standdal. A program 7-kor kezdődik, éjféltől pedig látványos tűzijáték-show színezi be Berlin felett az eget. A német főváros és Budapest között sincs időeltolódás, szintén éjfél körül érdemes a linkre kattintani! 
   

  Sydney – tűzijáték a hatalmas kikötőben

  Tűzijáték Sydney kikötőjében
  A világ leglátványosabb újévköszöntő tűzijátékát minden évben Sydney-ben rendezik meg. A gyönyörű kikötő éjfélkor ismét csodálatos fényekben tündököl majd. Sydney és Budapest között 10 óra eltolódás van, ezért budapesti idő szerint december 31-én délután kettőkor érdemes megnézni az éjféli felvételeket.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés