Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Eleged van a fizetős szórakozóhelyekből, amik sokszor annyira zsúfoltak, hogy még egy órát sem lehet bennük kibírni? Idén számos izgalmas szabadtéri évbúcsúztató közül választhatunk, amik ráadásul ingyenesek is.
   
  Nem akarsz vagyonokat költeni szilveszteri buli belépőre? Van egy jó hírünk: idén szerte az országban rendeznek ingyenes évbúcsúztató koncerteket és bulikat.
   
  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
   
  Ha még nem tudod, hogy idén hol töltsd a szilvesztert, akkor válogass a programkeresőnk segítségével, amellyel nemcsak programtípus, de település, helyszín, sőt ingyenesség szerint is böngészhetsz. Már korábban beszámoltunk az idei év legizgalmasabb vidéki és budapesti programjairól, most következzen az “ingyenes utcai és városi szilveszterek” válogatásunk.
   
   
   

  Szilveszteri fesztivál a Vajdahunyadvárban

  Vajdahunyadvár
  Budapesten a Vajdahunyadvárban lesz idén a legnagyobb szilveszteri buli. A három napos óvébúcsúztató fesztivál keretein belül tradicionálus gasztronómiai élmények mellet a szilveszteri hagyományok is felelevenednek . December 29-én malacsütés, forraltbor sétány, pálinka terasz, vodka különlegességek, koncertek és gyermekprogramok várják a látogatókat. A rendezvény második napján, 30-án Dj. Dominique és Kiki, az első emelet frontembere közösen idézi fel a régmúlt nagy slágereit. Szilveszter napján pedig álarcosbál, malacsimogató és maszkkészítés biztosítja a kicsit és nagyok felhőtlen szórakozását. 
   

  Csavard fel a főteret - Szentendrén!

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Budapestől egy kőhajításra Szentendre főterén, a Duna partján egy nagy színpadot húznak majd fel az alkalomra, lesz újévi köszöntő, tűzijáték, a talpalávalót pedig a Balkán Fanatik zenekar adja.
   

  Táncos szilveszter Vácon

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Szintén nem messze a fővárostól, Vácon is lesz óévbúcsúztató városi mulatság. Este hét órától táncbemutatók szórakoztatják az egybegyűlteket, tíztől jönnek az élő koncertek, majd éjféltől utcabál következik DJ Balage közreműködésével – a hatalmas táncos buli egészen hajnalig fog tartani.
   

  Vásári hangulat Dunakeszin

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Maradva Pest megyében, Dunakeszin is lesz városi szilveszter. Egészen este kilencig advent vásár és korcsolyapálya várja az érdeklődőket. Este nyolctól pedig kezdődnek a koncertek – többek között lesz a X-Faktorból jól ismert Bytheway, de visszatérnek a régi nagy kedvencek is, úgy mint Baby Gabi és a V-Tech. Éjfélkor pedig jöhet a várva várt újévi tűzijáték.
   

  Utcabál Esztergomban

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Esztergom főterén este hattól kezdődik a buli, itt is koncertek, ünnepi hangulat, valamint gasztronómiai árusok és tűzijáték várja az óévet búcsúztató nagyérdeműt. Érdekesség, hogy ahogy Szentendrén, Esztergomban is fellép a Balkán Fanatik zenekar.
   

  Óévbúcsúztató tó átúszás Tapolcán

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Izgalmas szilveszteri bemelegítő programnak ígérkezik az immár negyedik alkalommal megrendezett szilveszteri Malom-tó átúszás Tapolcán. A szervezők mindenre gondoltak, a helyi iskolában lehet majd átöltözni, ahol a mosdók is a résztvevők rendelkezésére állnak majd. A program december 31-én 10 órakor kezdődik. Habár szilveszter délelőtt a várható időjárás kb. -3 - +1 fok, a meghűléstől nem kell tartani, mivel a víz hőmérséklete 17 fokos is lehet.
   

  Szilveszteri csergetés Hajdúszoboszlón

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Több évszázados hagyománya van a szilveszteri csergésnek Hajdúszoboszlón. A legenda szerint, a város népe 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztette el a Szoboszlót fenyegető török hadsereget. Az eseményre emlékezve, minden évben megtelik a város főtere szilveszter este. A már megszokott, hagyományos praktikák mellett, idén új attrakciókat is bevetnek a "gonosz erők" elűzésére. Lesz ünnepi felvonulás, ostorcsattogtató csergetés, tűzijáték és óévbúcsúztató mulatság sztárvendégekkel.
   

  Városi szilveszter Hévízen

  Ingyenes szilveszteri mulatságok – szerte az országban!
  Az utóbbi években az ünnepek alatt már annyi vendég és turista érkezik a fürdővárosba, hogy ilyenkor Hévíz szinte nagyvárossá avanzsál, és ennek örömére hatalmas utcai óévbúcsúztató mulatságot rendeznek. Szilveszter napján este kilenc órakor kezdőnek a koncertek, többek között fellép Keresztes Ildikó és Tóth Vera is, éjféltől lesz lézershow, majd táncos retro disco hajnalig.
   

  Óévbúcsúztató mulatságok az ország nagyvárosaiban

   
  A felsoroltakon túl természetesen az ország megyeszékelyeink is lesznek ingyenes, szabadtéri szilveszteri koncertek és évbúcsúztató programok.
   

  Dunától keletre:

  Szilveszter Nyíregyháza főterén
  Miskolcon nagy koncertek lesznek, többek között fellép a Kiscsillag zenekar. Eger főterén a helyi szórakozóhelyek rezidens DJ ritmusaira táncolhatják át magukat a résztvevők az újévbe. Nyíregyházán nagy koncertek, dj-k és fantasztikus tűzijáték szolgálja fergeteges hangulatot. A Békéscsabán rendezett utcabálon a koncertek mellett, egész este meleg ételek és italok várják az érdeklődőket. Kecskeméten a Téli Fesztivál keretein belül lesz szilveszteri utcabál, tűzijáték, koncertekkel és egész estés táncos mulatsággal. A debreceni Kossuth téren egész este koncertekre, slágerekre, és hajnalig tartó táncos mulatságra lehet számítani. A Szegedi Advent keretében szintén koncertek és tűzijáték garantálja a felhőtlen szórakaozást.
   

  Dunántúl:

  Szilveszter Pécs főterén
  Szombathelyen izgalmas programok és koncertek, tűzijáték és fergeteges hangulat várja a látogatókat. A Győrben megrendezett Szilveszteri Városi Vigasságokon színes programok, neves előadóművészek és csodálatos évbúcsúztató hangulat fogadja a vendégeket. Pécs szintén főterén több koncertet tartanak, például fellép a világhírű PASO (Pannonia Allstars Ska Orchestra) zenekar, és lesz tűzijáték is.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés