Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • A tanyacsárdáktól a fürdőruhás partikig

  Vidéki szilveszter minden mennyiségben


  Szerző: Ivanyos Judit
  Felejthetetlen szilveszteri élményt keresel? Nem akarod egy tucat bárban, vagy egy unalmas házibuliban eltölteni az év utolsó napját? Ha igazán emlékezetes szilveszterre vágysz, keress egy izgalmas vidéki helyszínt.
   
  A szilveszter buli ma már nem főváros specifikus jelenség. Az ország minden részén érdekesebbnél érdekesebb évbúcsúztató programokra bukkanhatunk. Ha még nem tudod, idén hol szilveszterezz, segítünk: a programkeresőnkkel böngészhetsz települések szerint, de helyszín- vagy programtípusok alapján is keresgélhetsz.
   

  Eszem-iszom, dínom-dánom

  Kecskeméti Tanyacsárda
  Manapság ismét nagy keletje van a hatalmas lakomákkal egybekötött óévbúcsúztatóknak, ami nem is lehetne máshol, mint egy autentikus púposkemencés tanyacsárdában, avagy egy kockás abroszos vidéki vendéglőben. Általában bőséges, több fogásos magyaros menüt és korlátlan italfogyasztást foglal magában a belépő. Ha pedig a teli bendőt egy pár kupica hazaival is leöblögettük, jöhet a hajnalig tartó dínom-dánom.
   

  Szilveszter a főtéren

  Óévbúcsúztató Hajdúszoboszlón
  Több megyeszékhelyen vagy nagyobb városban búcsúztathatjuk egy szabadtéri program keretében az esztendőt. Az ingyenes programokat a város egy forgalmasabb csomópontján, legtöbbször a főtéren tartják. Az egybegyűlteket egy nagyszínpad várja, változatos programokkal – koncertek, táncbemutatók, újévi köszöntőbeszédek és nem maradhat el az éjféli tűzijáték sem. A legtöbb helyen sztárfellépőkre is lehet számítani, Szentendrén például a Balkán Fanatik adja majd a talpalávalót.
   

  Termálfürdős megabulik

  Zalakaros
  A nagy érdeklődésre való tekíntettel több termálfürdő is nyitva tart az év utolsó napján. Egy-egy helyen pedig fergeteges, fürdőzős szilveszteri partit is rendeznek. A Tamási Fürdőben például lesz gyertyafényes pezsgőzés, miközben a kedvenc slágereinkre tombolhatjuk át magunkat az újévbe. A hajdúszoboszlói Aqua-Palaceban pedig habparti, táncshow és lézershow várja az óévbúcsúztatókat.
   
  Legyen emlékezetes az idei szilvesztered, válogass a szilveszter.hu programkínálatából, rengeteg budapesti és vidéki program közül keresgélhetsz.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés