Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszterezz idén szabadtéren!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Még nem tudod, hogy hol búcsúztasd idén az óévet? Nem tudsz kiigazodni a hatalmas programkínálatban? Igazán feledhetetlen és új élményre vágysz? A Szilveszter.hu oldalán helyszínek alapján is keresgélhetsz, töltsd idén szabadtéréren a szilvesztert!

  Hajós szilveszterek

  Hajós szilveszter
   
  Amennyiben nem elégszel meg idén a tipikus szilveszteri programlehetőségekkel, vagy valamilyen különleges dologgal lepnéd meg kedvesed, akkor szilveszterezz valamelyik partihajó fedélzetén. Több bulihajót is találsz Budapesten, a Dunán, vannak köztük séta-, illetve állóhajók is. A legtöbb helyen üdvözlő itallal fogadnak, majd jöhet a többfogásos, ínyenc gálavacsora korlátlan italfogyasztással. Általában a vacsorát koncertek kísérik, egyes helyeken a klasszikus zene virtuózaival vagy ismert sztárokkal találkozhatsz. Éjfélkor a Dunán koccinthatsz, majd fergeteges buli, táncos mulatság vár hajnalig. Egyes hajókon tombolát és/vagy tűzijátékot is rendeznek.
   
  Jó tanács: a sétahajós szilvesztereknek kötött menetrendje van, általában kora este indul és hajnalban érezik vissza a kiindulási pontra – az estét ez alapján érdemes tervezni.
   

  Városi szilveszterek

  Szilveszter Hajdúszoboszlón
   
  Több nagyvárosban is szerveznek idén utcai szilvesztert. Egyes helyeken, például Hajdúszoboszlón több évszázados hagyománya van a szilveszteri csőrdöngölésnek. A városi óévbúcsúztatók általában ingyenesek. A programot legtöbbször a város főterén tartják egy nagyszínpadon, amelyet étel és italos bódék vesznek körül, így az üzemanyagpótlás is megoldott. Több helyen tartanak utcabált, fergeteges koncerteket, helyenként rendeznek tűzijátékot és/vagy nyereményjátékokat. Éjfélkor pedig a himnuszt hallhatod.
   

  Party sátoros szilveszter az egész országban

  Rendezvénysátor
   
  A BUÉK 2015! Party Plaza- országos rendezvénysorozat jóvoltából minden megyeszékhelyen és más hazai nagyvárosban is tartanak szilveszteri bulikat. Az óévbúcsúztatót egy különleges, az eseményre felállított, fűtött (20C-22C fok) parti sátorban rendezik meg. A kora este kezdődő rendezvényeke bőséges, gourmet svédasztalos gálavacsorával indulnak (italfogyasztással). Majd hajnalig tartó táncos mulatság következik. Zene: táncolható slágerek, a 60 évektől napjainkig (élőzene), éjfél után pedig retro disco és igény szerint karaoke. Egyes helyeken meglepetés sztárvendégek is feltűnnek. Mindezek mellett lesz vidám vetélkedő, tombola és tűzijáték is.
   

  Napközbeni szilveszteri programok

  Kaposvári túra
   
  Érdemes átböngészni a szilveszteri programrepertoárt, mivel egyes helyeken napközbeni szabadtéri programokat is találsz. Kaposvárról például túra indul a környék lenyűgöző tájaira, melynek végén egy ebéd várja a résztvevőket egy helyi hangulatos vendéglőben. Békéscsabán pedig egy futógálán kocoghatod ki magadból az elmúlt év búját s baját.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés