Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Symbol 220 éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora

  Két szilveszteri buli egy csapásra


  Szerző: szilveszter.hu
  Egy különleges helyszínen, a Symbolban, melyről elsőre talán nem is gondolnád, hogy Budapest egyik legfelkapottabb szórakozó helyének pince helyisége történelmi korokig nyúlik vissza.
   
  A 220 éves pinceétterem lépcsői a múltba vezetnek vissza. Itt kerül megrendezésre különleges, hagyományőrző vacsoraestünk, melynek középpontjában a tradicionális magyar gasztronómia legízletesebb fogásai, kiváló borai játsszák a főszerepet, miközben a belső teret a csípős paprika illata, valamint az élő cigányzene tölt meg.
   
  A vacsora a welcome drink elfogyasztásával kezdődik este 20 órakor, és egészen 23 óráig tart.
   
  A büféasztalokra zsírjával tört hagymás pecsenyemáj fahéjas almával, füstölt pisztráng torma krémmel, halászlé házi tésztával és pácolt halfalatokkal, mézes sonka vajas burgonyával és paprika pehellyel, gesztenyével töltött pulykamell vadrizzsel és többek között narancsos csokoládés palacsintatorta is kerül majd. Természetesen a magyar borászat legkiválóbb borait is végig kóstolhatják vendégeink. 
   

   
  A vacsora végeztével 23 órakor a Symbol Garden és Music Club termekben folytatódik a fergeteges buli. A legismertebb pop, funky és retro slágerek mellett a modern tánczene szerelmesei sem fognak csalódni. Mindenki megtalálhatja a számára kedves zenei stílust. Csodás környezetben, bulizva táncolhatunk át az újévbe. A Symbol nagytermében a Press Play video discon Toto Jr és Dj Gomes játssza a legjobb pop, funky, rnb slágereket a napjainkból és a közelmúltból. A másik nagyteremben a White Angel legendás estéit hozza vissz a Dj Antonio és Goldhand. A legmenőbb deephouse-house zenékre táncolhatunk egész éjjel.
   
  Symbol 220 éves Pince Étterem Exkluzív Szilveszteri Vacsora
   
  Az éjféli koccintás után éjféli menü várja a vendégeket, hogy később se maradjon senki éhes az éjszaka folyamán.
   
  Természetesen az asztalunk a pinceétteremben továbbra is vár minket, tehát ha megpihennénk a szilveszteri forgatagban, akkor oda mindig visszatérhetünk. Jegyek online is megvásárolhatók.
   
  Tartsatok velünk erre a felejthetetlen időutazásra a Symbol Budapest Klub, Bár és Étterembe, és bulizzuk át magunkat együtt az újévbe!
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés