Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Mit vigyünk a szilveszteri házibuliba?

  Házibuli meghíváskor nem csupán a jelenlétünkkel kell megtisztelni a házigazdát, hanem illő magunkkal vinni egy kis italt, vagy harapnivalót is. Azonban ahány ház, annyi szokás. Vannak társaságok, akik előre összebeszélnek és szétosztják maguk között a feladatokat, míg mások csekély összeggel járulnak hozzá a szilveszteri előkészületekhez.
   
  Összeírtuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel nemcsak a házi gazda teendőit könnyíthetjük meg, hanem lehetővé tesszük, hogy a társaság minden tagja elégedett legyen a szilveszteri menüvel.
   
  Mit vigyünk a szilveszteri házibuliba?
   

  Vigyünk azt, ami szívesen fogyasztanánk

  Általánosan elfogadott szabály, hogy vigyünk legalább annyi italt, amennyit mi magunk fogyasztanánk az este alatt. Nincs ez másképp az étellel sem. Ha kedvünk támadt chipset rágcsálni a szilveszteri vendégváró falatok, ne habozzunk beleadni a közösbe.
   

  Egyeztessünk a házi gazdával

  A buli előtt egyeztessünk a házi gazdával, hogy milyen szilveszteri étel vagy ital készítésével tudnánk hozzájárulni az estéhez. Megfelelő szervezéssel lehetővé tehetjük, hogy többféle és különböző étellel, itallal várhatjuk a vendégeket. Nem utolsó sorban a házi gazda teendőit is radikálisan csökkenthetjük.
   

  Dobjunk be pénzt a közösbe

  Még szilveszter előtt dobjunk össze fejenként pár ezer forintot, hogy hozzájáruljunk a szilveszteri menühöz és előkészületekhez. Ez esetben a beszerzés általában a házi gazda feladata, éppúgy, mint a kivitelezés.
  Óvatosan kezeljük a pénzkérdést, mert nem összeszokott társaságoknál akár feszültséget is eredményezhet.
   
  Mielőtt bármelyik módot is választanánk, gondoljuk magunkat a házi gazda helyébe. Egy szilveszteri házi buli megszervezése és kivitelezése nem kevés pénzbe és munkába kerül. Ha nem szeretnénk, hogy az illető már rögtön az év elejére nagy adósságokba verje magát, ne habozzuk felajánlani segítségünket.
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés