Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Vicces szilveszteri sms-ek pasiknak

  Őrült szilveszteri sms-ek férfiaknak. Lepjük meg barátainkat egy rímekbe szedett vicces sms-szel újévkor.
   
  Szilveszterkor szinte lehetetlenség minden barátunkkal együtt bulizni, azonban nem szabad megfeledkeznünk az újévi köszöntésükről. Összegyűjtöttük a legtutibb szilveszteri pasis sms-eket, amelyekkel humoros módon kívánhatunk távoli haverjainknak boldog új évet.
   
  Vicces szilveszteri sms-ek pasiknak
   
  „Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól. Micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is Boldog Új Évet kívánok!”
   
  „Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK NÉKED!”
   
  „Ma be fogsz rúgni,mint a szamár. Holnap olyan leszel, mint a lajhár. Sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. B.Ú.É.K!”
   
  „Alufelni, téligumi, SL Merci, tangabugyi. Tele pohár hideg pezsgő, padlógázzal új esztendő. Fék, bal három, jön az árok! Boldog Új Évet Kívánok!"
   
  „Lágy esőben, tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a Világot – Boldog Új Évet Kívánok!”
   
  „Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!”
   
  „Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Újévet Kívánok!”
   
  „Robban a petárda, szól a trombita, fekve hány ma a világ apraja nagyja. Pezseg a szívem és egy nagyot kiáltok: Boldog Új Évet Kívánok!”
   
  „Durran a pezsgő, koccan a pohár, az adrenalin szintem a tetőfokára hág. Robban a petárda, repül a konfetti, nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK Én is!”
   
  „Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a wc-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több címet ide nem tudok, Boldog Új Évet kívánok!”
   
  „Két szőke cica lovagoljon rajtad, miközben tíz utánad kajtat. Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok, fonják át a nyakad fehér női combok. Boruljon a szemedre majd a pina bőre és a hiányzó hajadat pótolja a szőre! B.Ú.É.K!”
   
  „Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet. Komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most Neked Boldog Új Évet!!!”
   
  „Itt a Szilveszter itt van újra, a nagypapa a nagymamát vadul dugja. Kefél a krampusz, a medve, a farkas, csak egy hülye van, aki sms-t olvas! BÚÉK!”
   
  „Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság. BÚÉK!”
   
  „BÚÉK!!! ...és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR"!!! BUUUÉK!!!”
   
  „Az újévre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK”
   
  „Telefonálni ma nem fogok, Mert beszélni már nem tudok, Hányni talán még sikerül, Ahogy kinézek, mindenki kikerül. Nem is húzom a mondókámat sokáig... Boldog Új Évet ...Bokáig!”
   
  „Ha a seggedet konfetti borítja, Ha a farkadon citromszelet lóg, Ha a zacskódon sült zsír csurog, Akkor az újévi malacot dugod! BUÉK”
   
  „Részeg vagyok, bezabáltam, rosszul lettem, ki is hánytam!!! De mielőtt újra hányok, Boldog Új Évet Kívánok!!!”
   
  „Pulykasültes okádék borítja a tájat, belgyógyász még sosem látott ilyen dagadt májat. A belembe alkoholt jó sokat bevágok, neked barátom boldog új évet kívánok”
   
  „Tarka disznó farka, belelóg a szarba, ha ránézek okádok! Boldog Új Évet Kívánok!”
   
  „Új év alkalmából minden jót kívánok. Hányd le a mezőn az összes virágot. Az ivászat miatt ne fájjon a fejed, mint a hortobágyi nádas égjen a beled. Szexnek híve légy mint dalnak a zenész, lankadt faszod lepje be a penész, s hogy e vers miatt ne legyünk haragba, az újévi malacot húzzák a farkadra. BUÉK!!!”
   
  „Az év utolsó napján köszönteni jöttem, a pina szőréből koszorút kötöttem, ha a lottó számából eltalálsz vagy 5-öt, a szamár seggében süljön el a pöcsöd. BÚÉK!”
   
  „Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rám dőlt, megb...szott az áram. Vadul káromkodom, éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJÉVET!!!”
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés