Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Így szilvesztereztek a sztárok!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Nem volt nehéz kideríteni, hol és hogyan szilvesztereztek a világsztárok, mintha manapság egyre kevesebb dolga lenne a paparazziknak. A sztárszelfik csak úgy özönlöttek az elmúlt év utolsó estéjén is a különböző közösségi oldalakra. A javíthatatlan világsztárok idén is hozták különcködő formájukat.
   

  Selena Gomez a tengerparton

  Selena Gomez
   
  A Disney Csatorna egykori sztárja, és manapság énekes babérokra törő Selena Gomez stílusosan, Dubaiban töltötte az év utolsó estéjét, a modell Gigi Hadiddal. A képet Selena Instagram-jára posztolta, boldog újévet kívánva rajongóinak. A lányok úgy néz ki, kísértetiesen hasonló ruhát vették le polcról – szerintetek ez véletlen?
   

  Beyonce - a geek

  Beyonce
   
  Az énekesnő Beyonce szuper viccesre vette a figurát. Egy kissé összegányolt videó montázzsal kívánt boldog újévet szeretteinek, rajongóinak s persze saját magának. A videóban a 2014-es legjobb pillanatait láthatjuk – fellépéseiről, de több közös fotón pózol együtt férjével Jay Z-vel, testvérével Solange-al és lányával Blue Ivy-vel. A kissé geek, disco szemüveges záró kép pedig vélhetően nappalijában készült (ld. karácsonyfa háttér).
   

  Solange – az országúton tántorog

  Solnage
   
  Mindeközben, Beyonce testvére - a szintén zenész és egyben modell - Solange férjével, Alan Ferguson egy üveg wiskey társaságában egy nemzeti park kihalt sztrádáját taposva töltötte a szilvesztert. Ne kérdezzétek, számunkra is rejtély, mit kerestek ezen a kietlen vidéken…
   

  Mariah Carey – az eminens

  Mariag Carey
   
  A különleges énekhanggal megáldott Mariah Carey úgy tűnik, piros pont gyűjtésbe fogott. Vajon, mit kompenzál? „Barátoknak és a családomnak főzök szilveszterkor” – posztolta a szöveget és a képet egy közösségi oldalra. 
   

  Britney Spears – érzelgősre vette a figurát

  Britney Spiers
   
  „Pozitív tettekkel és hozzáállással megtölthetjük a szívünket szeretettel. A nehéz időkben is mindig a szeretet tarja bennünk a lelket, segít hozzá a nyugalom megtalálásához. Az erő és a hit segítségével, beteljesülhetnek álmaink. Boldog 2015-t!!!” – félreértés ne essék, ezt nem Coheo, hanem a Britney posztolta szilveszterkor Instagramjára. A képen látható pólót pedig dedikálva árverésre bocsátotta a szöszi, a pénz egy Nevada-i gyermekjóléti központ számlájára érkezik majd.
   

  Katy Perry - a szuper laza

  Katy Perry viszont nem vitte túlzásba, mindenféle „boldog, békés, sikerekben gazdag” újévi köszöntéssekkel. Csak lazán ezt a képet posztolta magáról szilveszter este:
   
   
  Katy Perry
   

  Pink – a Javíthatatlan

  Pink a családjával
  Pink szűk családi körben ünnepelte a szilvesztert. A kép egy sítúrán férjével Carey-vel és lányával Willow-al készült. Hiába a szolid családi idill, úgy tűnik, az örökké különc énekesnő sosem nő fel, akár egy tini, extrém snowboard felszerelésben és sörösüveggel pózol. Hiába, Pink már csak Pink marad!
   

  Szilveszter magyar celeb módra

  Nyári Diána, a Barátok Közt sztárja, ahogy már tavaly is barátjával és a családjával töltötte az év utolsó estéjét.
   
  Nyári Diána
   
  Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi, idén kivételesen nem vállalt olyan fellépést, ahova órákig kell utaznia, így családi körben töltheti a szilvesztert.
   
  Lagzi Lajcsi
   

  Milliós gázsik

  Számos sztár számára még szilveszterkor a munkáról szól, többek végighaknizzák – az ország egyik pontjától a másikig - az egész éjszakát. Nem kell azért annyira sajnálni őket, hiszen hihetetlen magas gázsit zsebelnek be, egy-egy fellépésért, a legismertebb sztárok egy félórás műsorért 250 ezret, sőt akár 500 ezret is elkérhetnek a különleges alakalom jóvoltából.
   
  A Bors információ szerint Nótár Mary kétmillió forintot kalapozott össze két nap alatt – ezt összesen 8 hakniból gyűjtötte össze.
   
  Nótár Mary
   
  Szintén magas összegekért lép fel szilveszter este Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Muri Enikő, Vastag Csaba, Janicsák Veca vagy Wolf Kati.
   
  Vastag Csaba
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés