Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Készülj már most a Szilveszterre!


  Szerző: Heuszler Annamária
    Minden évben eljön az a nap, amikor világszerte mindenki kilép egy éjszakára a szürke hétköznapokból és hatalmas bulikkal, felvonulásokkal és programokkal búcsúztatják el az óévet és köszöntik az újat. Azonban ha azt szeretnénk, hogy az ünneplés tényleg olyan legyen, amilyennek elképzeltük és ne a villamoson érjen minket az éjfél, nem árt idejében megszervezni a Szilveszter éjszakáját. Segítünk, hogy minél hamarabb megtaláld a megfelelő szilveszteri szállást, vagy programot és nyugodtan, hátradőlve várhasd az év utolsó napját.
  Téli pihenés
   

  Előfoglalási kedvezmények

  Ha úgy döntesz, hogy idén Szilveszter előtt egy kicsit kipihennéd az év fáradalmait, akkor rengeteg wellness hotel nyújt ebben segítséget. Sőt a hotelek izgalmasabbnál izgalmasabb programokat is szerveznek a nagy napra, hogy a pihenést, összeköthesd az ünnepléssel. Válogathatsz gálavacsorák, bálok, élőzenés mulatságok között és még sorolhatnám, milyen nívós programokkal készülnek a szállodák.  Ezek a csomagajánlatok nagyon hamar betelnek, ezért érdemes minél előbb észbe kapni és már most foglalózni, hiszen így még válogathatunk a lehetőségek között és nem kell attól tartanunk, hogy teltházba futunk bele, sőt pezsgőre is több marad, ugyanis a hotelek óriási kedvezményekkel díjazzák az előre gondolkodókat.

  Készülj már most a Szilveszterre!

  Gyerekkel bulizni? Igen!

  Szerencsénkre ma már rengeteg olyan szállás közül válogathatunk, ami kifejezetten gyermekbarát csomagokat kínál nekünk. Szilveszter éjszakáján nyugodtan elengedhetjük magunkat, mert ahogy a felnőtteknek, ugyanúgy a gyerekeknek is külön programokat szerveznek a hotelek. Érdemes körbenéznünk, mert több olyan szálloda is van, ahol akár egész éjszakás gyermekfelügyeletet is vállalnak, hogy nyugodtan átbulizhasd magad az új évbe és két pezsgő között ne kelljen a gyermeked után szaladgálnod.
  aaa


  Gyógyulj az év utolsó napjain

  Ha kifárasztott ez az év és úgy érzed mind a testednek, mind a lelkednek egy kis feltöltődésre lenne szüksége, akkor rengeteg olyan hotel közül válogathatsz, ami kifejezetten a gyógyításra szakosodott. Használjuk ki, hogy hazánk tele van gyógyvizekkel és válasszunk ilyen szállodát az év utolsó napjaira, hogy kipihenten, újult erővel kezdhessük meg a 2016-os évet. Persze a termálfürdők és gyógyító masszázsok mellett ezek a hotelek is gálavacsorákkal, tombolákkal és zenés programokkal készülnek a Szilveszterre.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés