Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszterezz külföldön!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Egyre többen utaznak külföldre az ünnepek alatt és szilveszterkor. Az utazási irodák pedig számos lehetőséget kínálnak erre az időszakra. Vannak, akiket a metropoliszok szilveszteri kavalkádja vonz, mások tengerparti nyaralásra vagy városnéző körutakra vágynak.
   
  A belföldi utazásokhoz hasonlóan egyre népszerűbbek a külföldi utazások szilveszterkor. Hihetetlen széles a repertoár: választhatunk hömpölygő nagyvárost, egzotikus helyszínt, körutazást, de még tengerparti téli „nyaralást” is.
   
  Az ünnepek alatti utazások azonban általában nagyon drágák, hiszen a legtöbbek ilyenkor töltik szabadságukat. Emellett a jó minőségű, megfizethető szállások is hamar betelnek, éppen ezért érdemes minél előbb lefoglalni az utazást. Ha időben körülnézünk, akkor kedvező ajánlatokat is elcsíphetünk. Ide kattintva többféle utazástípusból és akciók közül válogathatsz!
   
  Szilveszter New York-ban

  Szervezett utak

  A szervezett utaknak sok előnye van, például már önmagában az, hogy nem kell drága időnket pazarolni a programok megtervezésére és a szállás megtalálására. Ezek az utak sok és változatos programlehetőséget kínálnak, így az időnket maximálisan ki tudjuk így használni. Emellett jó ismerkedési lehetőség a csoportos utazás. Programtól és helyszíntől függően általában repülőgépekkel vagy busszal érkezünk a helyszínre.
   
  Karlovy Vary
   

  Újévköszöntő körutazás

  A körutazások pozitívuma, hogy nem csak egy, hanem többféle várost, helyszínt is láthatunk. Ez a forma pár napos utazásoktól, akár a több hetes utakig terjed. Bebarangolhatjuk Erdély városait és mesés tájait, eltölthetünk pár napot a gyönyörű észak-olasz Toszkán-vidéken, sétálgathatunk a középkort idéző Krakkóban és környékén vagy felfedezhetjük Marokkó egzotikus vidékeit.
   
  Marokkó
   
  Az ár legtöbbször tartalmazza szállást (ami általában szállodai), – ha van – a buszos kirándulás költségeit és az idegenevezetést is. Érdemes azonban odafigyelni a leírásra, gyakran bizonyos szolgáltatások „fakultatívak”, ami azt jelenti, külön kell érte fizetni. Az utazások nagy része 4-5 éjszakára szól. Általában buszos utakról van szó, melynek előnye, hogy nem csak egy, hanem több felszállási lehetőség is van az út mentén, és gyakran még otthonunkba is szállítanak.
   

  Szilveszteri nyaralás

  Sokan hátrahagyva a város nyüzsgését és zaját – melegebb éghajlatokat keresve – a tengerparti kikapcsolódást választják. Akár pár óra repülő út, és a mesés Máltán, Cipruson vagy a portugál tengerparton találhatjuk magunkat – ezeken a helyeken gyakorlatilag télen is nyár van.
   
  Ha pénztárcánk engedi, és nem ódzkodunk a hosszas repülő utaktól messzebbi tájakra is utazhatunk, például Thaiföldre, a Karib-szigetekre, vagy akár Bali szigeteire. A tengerparti nyaralások nagyon pihentetőek és garantáltan kikapcsolnak a mókuskerékből, így felfrissülten kezdhetjük az újévet.
   
  Málta
   

  Nagyvárosi nyüzsi

  Feledhetetlen buliknak, szilveszteri őrületnek legjobb helyszínei a nagyvárosok. Különleges élményekben lehet részünk Párizsban, Rómában vagy akár New York-ban. A résztvevőket városnéző programok, gálavacsora szállodai zenés, táncos mulatság várja. Emellett a belváros utcáin elképesztő nyüzsgés és kavalkád fogad és fergeteges bulikba csöppenhetünk a szórakozóhelyeken. 
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés