Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szállások a legnagyobb kedvezménnyel


  Szerző: Heuszler Annamária
  A legtöbb hotel már most készül az év utolsó napjaira és jobbnál-jobb programokkal es ajánlatokkal várják az utazni vágyókat. Akik idejében kapcsolnak, azok elcsíphetik a legnagyobb előfoglalási kedvezményeket, így az eredeti ár töredékéért foglalhatják le a szilveszteri szállásukat.


  Greenfield Hotel Golf & Spa****+

  A Bükfürdői hotel például 70’-es évek hangulatú bulival várja az óév búcsúztatókat, lesz minden, ami szem-szájnak ingere, gálavacsora, sztárfellépők, tombola és az estét és hatalmas tüzijátékkal zárják.
  Greenfield


  Anna Grand Hotel Wine & Vital****

  A balatoni hotel, igazi humorista esttel készül Badár Sándor vezetésével. De emellett lesz itt is gálavacsora korlátlan italfogyasztással, bűvész show és még sok egyéb.
  Anna grand szoba


  Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

  Október 31-ig az eredeti ár töredékéért foglalhatod le a szállásod Szilveszterre a sárvári hotelbe.  Az 5000 négyzetméteres medencevilág mellett showműsorok és előzene garantálja a jókedvet.
  Park Inn medence

   
  Jól hangzik, ugye? És ez csak néhány ajánlat a sok hotel közül. Ha felkeltettük az érdeklődésed, nézd meg a többi előfoglalási kedvezménnyel foglalható csomagajánlatot.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés