Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszter szállodában, avagy mit kínálnak szilveszterre a szállodák

  Habár kevesen tehetjük meg, hogy a szeretet ünnepén hátrahagyva a családot egy szállodába menekülünk a karácsonyi stressz elől, azonban a szilveszteri utazás egyre népszerűbb hazánkban is.
   
  Szilveszter közeledtével egyre nagyobb stressz nehezedik ránk, amelyet évről évre nehezebben viselünk. Az év végi hajrá a munkahelyeken, a karácsonyi ajándék mizéria, a sütés-főzés, a családlátogatás megszervezése mind számos konfliktus helyzetet okozhat, amelyektől szívünk szerint kirohannánk a világból. Nem csoda, hogyha a kötelező év végi bulizás elől egyre többen menekülünk el és foglalunk szállást szilveszterre szállodában belföldön, vagy akár külföldön.
   
  Szilveszter szállodában
   

  Pihenés szilveszterkor szállodában

  A szállodában szilveszterezés legnagyobb előnye, hogy feltöltődve, kipihenten nézhetünk az újév elé. Vannak, akik pusztán a karácsonyi készülődés okozta fáradalmakat szeretnék kipihenni, míg mások a kötelező szilveszteri bulizás elől megszökve meghitt és békés évzárást terveznek párjukkal.
   
  A szilveszteri babonák azonban úgy tartják, hogy amilyen az újév, olyan lesz az év, ezért sokan a sikeresebb évkezdet reményben részesítik előnyben a kikapcsolódást szilveszterkor.
   

  Mit kínálnak szilveszterkor a szállodák?

  A hotelek többsége különös figyelmet fordít a szilveszteri programok összeállítására. Az óév búcsúztatására különlegesebbnél különlegesebb csomagajánlatokkal várják a szállodák a vendégeket, a tartalmas szórakozást a táncos-zenés mulatságokon túl vendégfellépők meghívásával igyekeznek biztosítani. A nagyobb szállodákban nem ritka az sem, hogy nevesebb énekeseket, humoristákat, vagy akár művészeket kérnek fel a vendégek mulattatására.
   
  Sokan a családjukkal együtt terveznek utazást szilveszterkor szállodába. A gyermekekkel érkezőknek különösen fontos, hogy a felnőtt programokon kívül a legkisebbek szórakoztatása is adott legyen. A családosokat megcélzó szállodák a színvonalas felnőtt programok mellett animátorokkal, képzett óvónőkkel igyekeznek kellemesebbé és egyben szórakoztatóbbá tenni az ott tartózkodást.
   
  Magyarországon számos gyermekbarát szálloda található, amelyek a hétköznapok kényelmét nyújtva igyekeznek pihentetővé és felejthetetlenné tenni az ottartózkodást.
   

  Foglaljuk le előre a szilveszteri szállást

  A szilveszteri csomagajánlatok értékesítése már hónapokkal az év vége előtt megkezdődnek. Nem ritka, hogy egy szálláshely már nyár végén, vagy szeptemberben teltházas szilveszterre, annak ellenére, hogy az év végi csomagok általában a főszezoni áraknál is drágábbak. A szilveszter ugyanis kiemelt időszaknak számít, amikor a csomagajánlatok a szállásdíjon túl a programok költségeit is tartalmazzák, jelentősen növelve ezáltal az árat.
   
  A tudatos magyar utazók tisztában vannak vele, hogy a színvonalas szállodák és a jó programok hamar betelnek szilveszterre, ezért időben megkezdik a foglalást. A legtöbb szálláshely minden évben előfoglalási akciókkal csábítja az érdeklődőket arra, hogy időben foglaljanak szállást szilveszterre. Azok, akik résen vannak, akár 10 – 15 000 Ft-tal kedvezőbben foglalhatnak szállást az év utolsó napjaira.
   
  2014-ben szilveszter napja szerdára esik, de a szerencsések egy igazán hosszú pihenés elé nézhetnek. A legtöbb szállodába már 2 éjszakára is foglalhatunk szállást, azonban nem ritka a minimum 5 éjszakás tartózkodási idő sem. Ha igazán feltöltődve szeretnénk indítani az újévet, válogassunk a Szilveszter.hu belföldi csomagajánlatai közül.
   
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés