Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Van élet a szilveszteren túl – így kerüld el az idegesítő bulikat!


  Szerző: Ivanyos Judit
  Sokan egyszerűen ki nem állhatják a szilvesztert. Nem bírják a kötelező jókedvet és buli kényszert. Egyesek az állandó durrogásától kapnak herótot, mások félnek kilépni az utcára, nehogy eltalálja őket egy petárda. Mások egyszerűen csak nem szeretnek kimozdulni a fűtött lakásból a fagyos időben. De akadnak olyanok is, akik szívesen buliznának, csak éppen pont ezen a napon kell dolgozniuk.
   
  Petárda - sokan utálják
   
  Mindegyik érv teljesen érthető, nem is szeretnénk titeket rábeszélni a nem kívánt tivornyára, inkább ajánlunk pár alternatívát buli helyett, hogy valódi kikapcsolódással telhessen az év utolsó napja!
   

  Napközbeni programok

  Korcsolya
   
  Ha nem szeretsz éjszakázni, és különösen szilveszterkor utálsz kimenni késő este az utcára, de azért szeretnéd megünnepelni az újévet, akkor szervezz magadnak valamilyen napközbeni programot. Békéscsabán például szilveszteri futóversenyre nevezhetsz be, Kaposváron pedig óévbúcsúztató kiránduláson vehetsz részt. Hideg időben ideális program a korcsolyázás is, idén rengeteg szabadtéri koripálya közül választhatsz.
   

  Hajós szilveszter

  Hajós szilveszter
   
  Ha ki nem állhatod a tömeget, a petárdákat, a belvárosi forgatagod, de mégis buliznál szilveszter éjjel, akkor valamelyik partihajó fedélzetén a helyed. A hajókázás mellett, általában hajnalig tartó zenés mulatságok és gálavacsorák várnak a Dunán!
   

  Színházzal az újévbe

  Vámpírok Bálja
   
  Amennyiben a kötelező lerészegedés és a szocializációs kényszer riaszt a szilveszteri partiktól, akkor érdemes átböngészned a szilveszteri színház- vagy moziműsort. Rengeteg előadást tartanak az év utolsó estéjén is, egyes helyeken gálavacsorával is megspékelik a programot.
   

  Szilveszteri wellness

  Wellness szilveszterkor is
   
  Ha elhagynád a város bűzét s zaját, nyugodtabb élményekre vágysz, akkor töltsd az év utolsó napját valamelyik wellness szállodában. Számos helyen rendeznek vacsorákat, koncerteteket, táncesteket szilveszter este.
   

  Alapozó bulik

  Imádsz bulizni és szilvesztert sem szeretnéd kihagyni, ugyanakkor éjfélre haza kell érned, akkor valamelyik alapozó buliban a helyed. Egyes szórakozóhelyeken korábban kezdődnek és fejeződnek be a programok, így elkerülheted a túlzott lerészegedést, és a másnapod sem veszik kárba.
   

  Városi szilveszter

  Szombathelyi városi szilveszter
   
  Vannak olyan peches emberek, akiknek pont szilveszter napján kell dolgozniuk. Ha sehogyan sem tudod kihúzni magadat a munka alól, és mindenképp szeretnéd megünnepelni valahogy az újévet, akkor térj be valamelyik városi szilveszteri forgatagba. Sok nagyvárosban rendeznek utcai szilvesztert nagy színpaddal, koncertekkel, ételes/italos bódékkal. Ha végzel, hazafele még elcsípheted az utolsó koncerteket, vagy az éjféli himnuszt!
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés