Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszter a hegyekben

  Nem kell ahhoz külföldre utaznotok, hogy hófedte hegy-völgyes tájakon töltsétek a szilvesztert, elegendő Magyarország magasabban fekvő vidékeire utaznotok.
   
  Nem kell ahhoz külföldre utaznotok, hogy hófedte hegy-völgyes tájakon töltsétek a szilvesztert, elegendő Magyarország magasabban fekvő vidékeire utaznotok. Télen különösen népszerű úti cél a családok, baráti társaságok, vagy éppen a nyugalomra vágyó párok körében a Mátra, Bükk, Börzsöny, Zempléni-hegység, vagy a Bakony vonulatai. Ha különleges élményekre vágytok az év utolsó napjain, akkor utazzatok szilveszterkor a hegyekbe. 
   

  Szilveszteri buli a hegyekben a barátokkal

  Ha évek óta megszokott társaságban köszöntitek az újévet, de idén a hagyományos házibulitól eltérő módon szeretnétek megünnepelni a szilvesztert, akkor válasszatok egy csendes hegyvidéki szállást Magyarország magasabban fekvő vidékeinek valamelyikén.
   
  Szilveszter a hegyekben a barátokkal
   
  A hegyekben tölteni a szilvesztert nemcsak új élményekkel tölti fel a főként városokban élő baráti társaságokat, hanem különleges helyszínt is biztosít az újévi partizáshoz. A hófedte hegy-völgyes táj, a zúzmarás fák, az érintetlen természet új aspektusba helyezhetik a szilveszteri bulizás fogalmát a baráti társaságok körében, hiszen a környezetváltozás okozta új élmények hatására még izgalmasabbá tehetitek az évvégét.
   
  Szilveszterkor a hegyekben számos aktív pihenési lehetőség várja a baráti társaságokat a bulizáson kívül. Egy közös szánkózás, vagy hógolyózással egybekötött túra a hegyekben, korcsolyázás, síelés, de akár lovasszánon is bejárhatjuk a környék nevezetességeit is.
   
  Ha éppen a passzív pihenés mellett döntötök, akkor lehetőség szerint mindenképpen próbáljátok ki, hogy milyen is télvíz idején bográcsozni a kertben. A ropogó tűz és a hólepte táj még a legfagyosabb szíveket is megmelengeti, ráadásul egy-két kupica pálinkával hatékonyan enyhíthetitek belülről is a hideg okozta fagyos érzést. Télen bográcsozni nemcsak szuper érzés, de ideális helyszíne a hosszú beszélgetéseknek, nevetgéléseknek is. 
   

  Szilveszter a hegyekben a családdal

  Ha a gyermekekkel együtt szeretnétek köszönteni az újévet, akkor sem kell az otthon maradás mellett döntenetek. Magyarországon számos hegyvidéki szálláshely van, ahol a felnőttek és a gyermekek igényeit kielégítő módon tölthetitek az év utolsó napjait.
   
  Szilveszter a hegyekben a családdal
   
  A nagyobb hegyvidéki szállodákban még kiságyról sem kell gondoskodnotok, hiszen a bababarát szálláshelyeken alapvető elvárás a gyermekneveléshez nélkülözhetetlen kellékek megléte (foglaláskor azért célszerű jelezni, hogy mire is van szükségetek).
   
  A legtöbb gyermekbarát szálloda a felnőtteknek szóló programokon kívül egész napos családi- és gyermekprogramokat biztosít a legkisebbek szórakoztatására is.
   
  Dönthettek amellett is, hogy egy kis hegyvidéki házikóban töltitek a szilvesztert a gyerekekkel, ahol hólepte érintetlen természeti környezet, a fával tüzelhető kandalló, a dimbes-dombos táj maradandó élményt nyújt a legkisebbeknek is. A kisebb szálláshelyek már hónapokkal a szilveszter előtt betelnek, de nem ritka az sem, hogy az év első felében már elfogy a szabad kapacitás. Ha egy hegyvidéki házikóban szeretnétek tölteni a szilvesztert a családdal, akkor mindenképpen időben jelezzétek a foglalási szándékotokat. 
   

  Szilveszteri romantika a hegyekben

  Bújjatok el a város zaja elől és pihenjétek ki a karácsonyi fáradalmakat a hegyekben, töltsétek a szilvesztert kettesben a párotokkal egy hangulatos kis hegyvidéki szálláshelyen. A szilveszter nemcsak a féktelen bulizásokról szólhat, dönthettek úgy is, hogy kettesben töltitek az év utolsó napjait. Nincs is romantikusabb, mint amikor a kandallóban ropogó tűz mellett összebújva nézitek a zúzmarás ablakon keresztül a hóesést, egy-egy pohár bor mellett melengetitek egymás szívét.
   
  Szilveszteri romantika a hegyekben
   
  A párok többsége előszeretettel időzíti a téli kikapcsolódást szilveszterre, hiszen a karácsonyi készülődés sokak energiáját veszi igénybe, így a szilveszteri kötelező bulizás elől megszökve inkább kettesben köszöntik az újévet. Ráadásul a szilveszteri babonák szerint olyan lesz az év, amilyen az újév, így ha boldogan indul az új esztendő, akkor édes lesz az év is. 
   
  Ha úgy döntötök, hogy a párotokkal, baráti társaságotokkal, vagy éppen a családotokkal szeretnétek eltölteni a szilvesztert a hegyekben, foglaljátok le jó előre a szállást. Szilveszter az év legkiemeltebb időszaka a turizmusban, amikor is a kisebb kapacitással üzemelő szálláshelyek hamar betelnek. Ha tehát nem szeretnétek hoppon maradni, akkor már nyáron gondoljatok előre az évvégére.
   
  Keressetek hegyvidéki szálláshelyet szilveszterre és foglaljátok le akár előfoglalási kedvezménnyel.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés