Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszter külföldön

  Sokan utaznak külföldre az ünnepek közeledtével pihenési, vagy családlátogatási célokból. Szilveszterre még többen keresnek olyan külföldi szállást, ahol távol az otthon zajától, felszabadultan ünnepelhetik meg az év utolsó napjait.
   
  A belföldi utazásokkal egyetemben évről évre nő a külföldi szilveszteri utazások népszerűsége is. Az évvége közeledtével előszeretettel választunk úticélul egzotikus helyeket, pezsgő életű nagyvárosokat, vagy éppen egy csendes és romantikus hegyvidéki szállást, ahol a síelés után összebújhatunk párunkkal és kettesben ünnepelhetjük meg a szilvesztert. 
   
  Szilveszter külföldön
   
  Az ünnepi utazások a legdrágábbak közé tartoznak, ugyanis a karácsonyt és a szilvesztert mindenhol kiemelt szezonként kezelik. Ráadásul a minőségi szolgáltatásokat, és jó ár/érték arányban üzemelő szállodák többsége hamar betelik, így érdemes előre lefoglalnunk a külföldi szilveszteri utazást.
   

  Egzotikus nyaralás szilveszterkor

  Az utazási irodák számtalan egzotikus utat kínálnak szilveszterre, ahol homokos tengerparton, paradicsomi környezetben köszönthetjük az újévet. A kínálat igen széles, mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő szilveszteri egzotikus utazást. 
   
  Egzotikus nyaralás szilveszterkor
   
  Alig pár órányi repülőútra Magyarországtól paradicsomi környezetben találhatjuk magunkat szilveszterkor. A Vörös-tenger térségében ugyanis kedvező áron tölthetjük a szilvesztert, ahol tél közepén is napsütésben, a tengerben fürdőzve pihenhetjük ki a karácsonyi ünnepek fáradalmait. A térség legkedveltebb és legkiválóbb úti célja szilveszterre Egyiptom, vagy akár Jordánia is.
   
  A napsütés szerelmesei előszeretettel utaznak szilveszterkor a Kanári-szigetekre, ahol Egyiptomnál valamelyest drágábban, de mégis megfizethető áron tölthetik az év utolsó napjait egy szállodában.
   
  A távolság szerelmeseinek ideális választás lehet a szilveszter eltöltésére egy thaiföldi utazás, egy Kubai, a Zöldfoki-szigeteki, vagy akár Bali szigeteki utazás. Habár a távoli tájakon mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, de méltó óévzárás mellett garantáltan testileg és lelkileg feltöltődve nézhetünk az újév elé.
   

  Síelés szilveszterkor

  A síeléssel egybekötött szilveszter igen népszerű hazánkban. A téli sportok és a síelés szerelmesei előszeretettel szerveznek, vagy vesznek részt egy szilveszteri bulival egybekötött síelésen. Ausztria, Szlovákia, Svájc, Franciaország, vagy Olaszország lejtői között mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő szilveszteri utazást. 
   
  Síelés szilveszterkor külföldön
   

  Nagyvárosi szilveszter

  Vannak, akik a pezsgő nagyvárosi szilveszterbe vetik bele magukat és töltenek el néhány napot az év végén egy nyüzsgő, városi szállodában. A szilveszteri városnéző programok, a közös gálavacsorák, bulizás a belvárosban ideális lehet mindazoknak, akik az otthonuktól távol, új helyek és emberek megismerésével szeretnék tölteni az év utolsó napjait. 
   
   
  Szilveszter nagyvárosban

   

  Szilveszteri házibuli a hegyekben

  Egzotikus utazás ide, vagy nagyvárosi buli oda, a szilveszter mégiscsak akkor a legjobb, hogyha azt a barátainkkal tölthetjük. Házi bulit tartani azonban nemcsak otthon lehet. Dönthetünk úgy is, hogy egy külföldi kis hegyvidéki szállást lefoglalva hívjuk össze az ismerőseinket, és csodálatos, hófödte hegyvidéki környezetben köszöntjük az újévet. Szlovákia és Ausztria hegységei csodaszép tájakat rejtenek, ráadásul néhány órányi kocsikázással elérhetők.
   
  Szilveszteri házibuli a hegyekben a barátokkal
   
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés