Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Ezekre sosem gondolnál

  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre
   
  Minden évben ugyanolyan partyt szervezel, minimális változtatásokkal. Mi lenne, ha ez évben teljesen új témákat dobnál fel? Olyan témákat, amikre először sem te, sem a meghívott barátaid nem számítanának? Íme 10 ötlet, amivel végre felturbózhatod újévi házibulidat!


  Best of 2016

  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

   

  Bár már nagyon várjuk 2017-et, rengeteg olyan pillanat volt 2016-ban is, amire érdemes emlékezni. Hirdesd meg úgy a bulid, hogy mindenki valamilyen 2016-ra nagyon erősen jellemző, és fontos pillanatot idézzen fel vele Figyeld majd, hány Donald Trump lesz a bulidon, de várható hogy megjelenik Harambe, a gorilla vagy Hosszú Katinka is!

  Studio 54

  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre
  Egyébként is mindenki ezüstben és aranyban tündököl majd, miért ne dobnád fel a bulit 1 diszkógömbbel, pár csillogó kiegészítővel és persze jó kis Bee Gees vagy Earth, Wind & Fire számokkal? Jelezd vendégeidnek, hogy dresscode van, és kötelező a magastalpú csizma, a mikrofonséró vagy a mindennél jobban (de nem a diszkógömbnél) csillogó smink.

  Minden mini
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Egy apró csavarral sokat dobhatsz a bulidon! Rendezz idén olyan összejövetelt, ahol minden apró: a finom falatkák, ráaádsul a bort és proseccot is kizárólag 2 decis palackokban hozhatják a vendégek! Persze kizárólag apró kalapokban vagy egyéb kiegészítőkkel érkezhetnek, például a hölgyek apró táskákkal, az urak pedig még apróbb boutonniere-rel a zakójukon.

  Viszlát régi, hello új!
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Ha neked sokkal inkább a nyugodt időtöltés okozna örömet a barátaiddal, mint a reggelig tartó ivó-maraton, akkor ez lesz a te bulid! Engedd el a régi, rossz energiákat, és koncentráljatok közösen az új, jó energiákra! Töltődjetek fel egy szilveszteri házi-spa élmény formájában: manikűr, hámlasztás, és persze Gilmore Girls a kedvenc boraitokkal. Éjfélkor pedig jöhet a toast, amit ünnepélyesen megkoronáztok a közös mantrával: viszlát régi, viszlát rossz!

  Még egyszer, utoljára
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Szóljon ez a buli a káros szenvedélyekről, kényeztessétek magatokat édességekkel és persze alkohollal - még egyszer, utoljára! Rengetegen megfogadják ilyenkor, hogy elsejétől nincs csoki, nincs cigi vagy nincs kávé, és persze utána képtelenek betartani. Legyen ez a buli az az alkalom, amiről semmiről nem kell lemondani: hidd el, másnap ezért már kívánni sem fogod.

  Fekete-fehér
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Truman Capote híres, 1966-os fekete-fehér bálja az évszázad partijának lett elkönyvelve. Mi lehet ennél nagyobb inspiráció számodra? Még ha a New York-i Plaza Hotel báltermét nem is biztosíthatod, neked is van esélyed az új évszázad legjobb partijára! Rendeld el a két szín kizárólagos viselését, akár maszkokkal megspékelve, melyeket csakis éjfélkor szabad majd levenni. Capote báljára javallott volna legyezőt is vinni, ez viszont eggyel kevesebb szabad kezet jelent (ivásra), így ez a szabály a te esetedben nem kötelező!
   
   
  Csillámparty
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  A szilveszteri bulik egyértelműen a csillogásról szólnak: flitter flitter hátán! Ilyenkor csakis a legfényesebb ruhák és ékszerek jöhetnek szóba - vagy inkább, ezek csakis szilveszterkor jöhetnek szóba? Akárhogy is, építs a bulid témáját a csillámok és flitterek köré, viseljetek fénylő szemüvegeket, sálakat, cipőket! A legjobb ebben a témában az, hogy könnyedén elkészítheted a kiegészítőket, te magad is. Hidd el, öröm lesz visszanézni a fotókat!

  Éjfélkor Párizsban
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Először is, ha nem láttad a filmet, azonnal nézd meg. Ha ez kész, elkezdheted tervezni a felejthetetlen bulidat, természetesen csakis Párizs 20-as évek beli hangulatára építve. Persze, már biztosan te is több Gatsby témájú partin voltál, de ezt totálisan fel tudod dobni a párizsi érzéssel kombinálva. Szolgálj fel apró poharakból cognac-ot vagy gin-t, tegyél fel egy kis jazz-t, és gyakorold a jazz kezet!

  Pezsegjen a pezsgő!
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Nem kell megvárni az éjfélt, pattinsd ki a palackokat már a buli elején! Sőt, készíts pezsgőkoktél témájú partit. A pezsgő adott, a többi hozzávaló pedig csak rajtatok múlik! Csináljatok saját recepteket, vagy akár névreszóló pezsgőkoktélokat! Kevésbé bevállalósoknak persze legyen narancslé a mimózához, és Cassis a Kir Royalhoz.

  Fekete fény  
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  A rave bulik hangulatát hiányolod legjobban a szilveszterből? Szerencsédre meglepően egyszerű a lakásodat nightclubbá varázsolni. Cseréld ki szokásos izzóidat feketékre, feszítsd ki néhány fekete lepedőt a falra, és fújj rájuk foszforeszkáló festéket (hidd el, szuper könnyű beszerezni is). Kérd meg vendégeidet hogy érkezzenek fehérben, a hölgyek pedig használjanak sötétben világító, neonszínű sminket!
   
  aaa
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások

Keresés